14.7 C
Kotor

Slušaj online radio

Budva, Herceg Novi, Tivat i Bar predstavili novogodišnji program u Sarajevu

Sarajevo - TO iz CG
Sarajevo – TO iz CG

Biser Mediterana, kako je mnogi zovu, nije više samo ljetna destinacija, a to potvrđuje i bogata novogodišnja ponuda koju su pripremili gradovi duž crnogorska obala.

Cjelokupan program dočeka Nove 2017. godine predstavile su lokalne turističke organizacije Budve, Herceg Novog, Tivta i Bara, u prijatnom ambijentu i prazničnoj atmosferi restorana “Mala pivnica” u Sarajevu, upriličeno je predstavljanje i promocija novogodišnjeg programa .

“Novogodišnji program će početi 31. decembra koncertom crnogorske grupe „Perper“ nakon kojih će uslijediti nastup jedne od najvećih muzičkih zvijezda regiona, Željka Joksimovića. Program se nastavlja 01. januara kada će ljubitelji klasične muzike moći da uživaju u tradicionalnom svečanom koncertu „Mediteranskog revijskog orkestra“, a u sklopu večernjeg programa nastupit će grupa Highway Trio, zatim Sergej Ćetković i na kraju, legende regionalne muzičke scene, grupa Parni valjak. Tu nije kraj novogodišnjim svečanostima, 02. januara u večernjim časovima nastupit će Vanja Radovanović, novosadska grupa the Frajle, a novogodišnji program na trgu zatvoriće regionalno omiljena rok zvijezda, Neno Belan” – na konferenciji je najavila Darja Marović, PR menadžer Turističke organizacije opštine Budva i dodala kako ništa manje atraktivna neće biti ni ponuda budvanskih hotela. Hoteli Splendid, Palas i The Queen of Montenegro ugostiće najveće zvijezde regiona poput  Hari Mata Harija, Jelene Tomašević, Harisa Džinovića, Dragane Mirković, Sergeja Ćetkovića, Petra Graše, Danijele Martinović, Emine Jahović, Dejana Matića i brojnih drugih, a novogodišnji aranžmani su veoma pristupačni.

Predstavnici hotela The Queen of Montenegro takođe su bili prisutni na konferenciji i u brojnim intervjuima i razgovorima sa turističkim agencijama iz Sarajeva, predstavili svoj novogodišnji program.

Sarajevo - TO iz CG
Sarajevo – TO iz CG

Dobre atmosfere neće nedostajati ni u Herceg Novom, Tivtu i Baru, naglasili su predstavnici ovih gradova.

Kako je na konferenciji istakla predstavnica Turističke organizacije Herceg Novi, Ana Lazarević, groznica novogodišnje večeri počinje već 30.12. kada  dobar provod na Trgu Nikole Đurkovića garantuju Tropico band i Ansambl Toć, a za novogodišnju noć uživaće sve generacije, jer veče započinje programom Dječije Nove godine, zatim nastupa Perpetuum mobile band, dok će Novljani i svi posjetioci Herceg Novog u Novu 2017. godinu ući uz hitove Dženana Lončarevića.

Turistička organizacija Tivat priredila je bogat program koji će ovaj primorski grad učiniti atraktivnim i tokom zimskih dana, istakla je Tamara Krstajić. Program otvara Tropico band nastupom 26.12. zatim narednih dana nastupaju Edi Medošević, klapa Stari kapetan i Pljevaljski tamburaši, dok će 31.12. program započeti nastupom DJ Perry-a, Nine Petković, a goste će u Novu godinu uvesti jedan od najboljih bendova regiona, Prljavo kazalište.

Drugu godinu zaredom Turistička organizacija Bar organizuje Barski Novogodišnji Happening, koji će se održati od 26. decembra 2016. do 02. januara. 2017. g. na trgu Vladimira i Kosare, a program će obuhvatiti različite muzičke žanrove poput etna, narodne, rep, pop i rok, ali najviše pažnje izazvala je regionalna zvijezda Severina koja je za novogodišnju noć pripremila spektakularan nastup, predstavila je Aleksandra Petrović iz TO Budve. Veče poslije nastupiće Bajaga.

Najčitanije