12.9 C
Kotor

Slušaj online radio

Budva – Božićni bazar od 24. decembra do 8. januara

Bazar BD
Bazar BD
Turistička organizacija opštine Budva ove godine prvi put organizuje “Božićni bazar” u periodu od 24. decembra do 8. januara na Trgu slikara ispred Starog grada.
 
Svečano otvaranje je predviđeno u subotu, 24. decembra, u 12 sati.
“Božićni bazar” se realizuje u saradnji sa lokalnom samoupravom, Udruženjem ugostitelja Budve i našim sugrađanima, u cilju dodatnog obogaćivanja turističke ponude grada u periodu prije i nakon novogodišnjih praznika, sa željom da objedini oba Božića (katolički i pravoslavni), kao još jedan primjer harmoničnih odnosa koji se na ovim prostorima njeguju vjekovima.
 
Na inicijativu Budvana, Kristine Đurić i Miloša Nikčevića, 28. decembra u 19 sati, organizuje se veliki humanitarni koncert budvanskih i crnogorskih bendova na bini u sklopu “Božićnog bazara”.
Pored bine biće postavljena donatorska kutija za novčane priloge namijenjena liječenju djevojčice Anđele Petrović iz Kotora.
U okviru “Božićnog bazara” naći će se raznovrsna ponuda hrane i pića, prikladna bazarima ovog tipa, suveniri, umjetničke rukotvorine i cvjetni aranžmani, zatim “Photo boot” kabina (kabina za fotografisanje) i manja bina predviđena za muzički dio programa.
Predviđeno radno vrijeme Bazara je od 12  do 24 sata.
Baner Luštica bay 330x250

Najčitanije