8.9 C
Kotor

Slušaj online radio

Božićni bazar – Regent Porto Montenegro (foto)

Božićni bazar koji se održava svakog vikenda na terasi hotela Regent Porto Montenegro, već treću godinu za redom, danas je privukao veliki broj posjetilaca, koji su iskoristili izuzetno lijepo vrijeme da prošetaju i posjete ovu manifestaciju.

Božićni bazar okupio je 11 izlagača koji su ponudili raznovrsne originalne proizvode.

Ove subote posebnu notu prazničnom raspoloženju dali su učenici i hor Muzičke škole „Vida Matjan“ iz  Kotora koji su upriličili koncert. Učenici su izveli novogodišnje kompozicije, te posjetiocima koji su se zatekli na Božićnom bazaru priredili jedinstveni ugođaj.

Podsjećamo da Božićni bazar predstavlja idealnu priliku da svi koji to žele, pronađu unikatan i interesantan poklon za svoje najdraže, da se zabave i uživaju u čaroliji praznika na tivatskoj obali.

Bazar će biti otvoren i sutra, nedjelja 18.decembra od 11 do 16 sati.

Božićni bazar okupio je izlagače koji su ponudili najraznovrsnije proizvode –  Olcinium ulje, Melita (Božićne dekoracije), Manastir Duljevo (Prirodni proizvodi pravljeni prema tradicionalnoj recepturi), “V” sapuni, Meštrine (Dekupaž), „Sweet present” (Igračke izrađene od prirodnih materijala), NVO “Ruke” (Domaći džemovi i likeri), “KW” (Ručno rađeni nakit), Tkački Kutak Pljevlja (Tradicionalni ručno rađeni šalovi, torbe i sl.), “Hrvatska nastava” (Božićni ukrasi čiji su tvorci djeca), Regent Porto Montenegro (Sektor hrane i pića).

Više fotografija na našoj facebook strani.

 

Najčitanije