15.5 C
Kotor

Slušaj online radio

Božićni bazar u hotelu „Regent“

Detalj sa proslogodisnjeg bazara
Detalj sa proslogodisnjeg bazara

Najluksuzniji hotel u Boki, tivatski „Regent Porto Montenegro“ i ove će godine prirediti već tradicionalnu manifestaciju Božićni bazar kojim „Regent“ uvodi prazničnu atmosferu pred Božić i Novu godinu.

Iz menadžmenta „Regenta“ juče su pozvali sve zainteresovane kreativce, male proizvođače, umjetničke radionice i entuzijaste da se prijave za učešće na prazničnom Bazaru koji će se održavati svake subote i nedjelje od 10. do 25. decembra 2016. (odnosno vikendima 10. i  11., 17. i 18. i 24. i 25. decembra), u vremenu od 11 do 16 časova, na terasama restorana ovog luksuznog hotela.

Zainteresovani svoje prijave mogu dostaviti putem emaila na adresu info.pm@regenthotels.com do 21. novembra.

Božićni bazar - Hotel Regent
Božićni bazar – Hotel Regent

„Prijava treba da sadrži kratak opis proizvoda, kratak opis dosadašnjeg rada ponuđača i jednu do pet fotografija proizvoda ili web prezentacija proizvoda. Menadžment hotela zadržava puno pravo izbora optimalnog ponuđača koji će biti biran po kvaliteti proizvoda i kreativnosti vizuelnog identiteta. U cilju utvrđivanja kvaliteta proizvoda, menadžment će takođe uputiti poziv izabranim ponuđačima da dostave uzorke proizvoda na uvid u prijavnom roku. Izabrani ponuđači  biće informisani o učešću do 25. novembra 2016. godine. Radujemo se što ćemo zajedno sa malim proizvođačima doprinijeti prazničnom raspolozenju u Tivtu tokom decembra.“ – kazala je juče Elena Ljiljanić,  PR menadžerka hotela „Regent.“

Kategorije u kojima ce se birati ponuđači su nakit, božićne i novogodišnje dekoracije, maslinovo ulje, proizvodi od maslina i maslinovog drveta, domaći gastronomski proizvodi (sirupi, džemovi, slatka), ukrasne kutije, ručni radovi i suveniri, odjeća i ukrasni dodaci kreirani u duhu Božića te napici domaće proizvodnje.

Detalj sa proslogodisnjeg bazara
Detalj sa proslogodisnjeg bazara

„Bazaru će se pridružiti sektor hrane i pića hotela „Regent Porto Montenegro“ sa posebnim prazničnim delicijama -tradicionalni božićni kolači i keksi, topla čokolada, kuvano vino, čaj i drugi topli napitci. Božićni bazar predstavlja idealnu priliku da svi koji to žele, pronađu unikatan i interesantan poklon za svoje najdraže, da se zabave i uživaju u čaroliji praznika na tivatskoj obali.“- zajljučila je Ljiljanić.

Izvor:S. L.
Baner Luštica bay 330x250

Najčitanije