8.7 C
Kotor

Slušaj online radio

Božićni bazar u hotelu Regent uz muzički program, koncert …

Božićni bazar - Hotel Regent
Božićni bazar – Hotel Regent

Treći Božićni bazar nastavlja sa 17. i 18. decembra od 11 do 16 sati, na terasama hotela Regent Porto Montenegro, uz muzički program.

Posebno praznično raspoloženje donijeće učenici muzičkih škola iz Tivta i Kotora koji će u subotu, 17. decembra u 12:30 sati upriličiti novogodišnji koncert. Učenici će u vokalnim i instrumentalnim sastavima izvoditi novogodišnje kompozicije, te svim posjetiocima pružiti jedinstven ugođaj.

Maslinovo ulje - Bazar
Maslinovo ulje – Bazar

Božićni bazar okuplja ukupno 11 izlagača koji će ponuditi najraznovrsnije proizvode, i to: Olcinium ulje, Melita (Božićne dekoracije), Manastir Duljevo (Prirodni proizvodi pravljeni prema tradicionalnoj recepturi), “V” sapuni, Meštrine (Dekupaž), „Sweet present” (Igračke izrađene od prirodnih materijala), NVO “Ruke” (Domaći džemovi i likeri), “KW” (Ručno rađeni nakit), Tkački Kutak Pljevlja (Tradicionalni ručno rađeni šalovi, torbe i sl.), “Hrvatska nastava” (Božićni ukrasi čiji su tvorci djeca), Regent Porto Montenegro (Sektor hrane i pića).

Bazar
Bazar

Podsjećamo da Božićni bazar predstavlja idealnu priliku da svi koji to žele, pronađu unikatan i interesantan poklon za svoje najdraže, da se zabave i uživaju u čaroliji praznika na tivatskoj obali.

Najčitanije