7 C
Kotor

Slušaj online radio

Božićni bazar za bolesnu i djecu sa posebnim potrebama

Matijević S.
Matijević S.

Tradicionalna manifestacija, Novogodišnji humanitarni bazar, priređena je danas u Tivtu u organizaciji  Opštine, lokalnog Crvenog krsta i Organizacije žena Tivta.

Na tridesetak štandova  postavljenih na Trgu magnolija u centru grada, izložen je bogat asortiman suvenira, novogodišnjih ukrasa, igračaka, kolača, raznih gastro đakonija, sportske opreme, bižuterije i umjetnina. Sav prihod od njihove prodaje biće usmjeren za potrebe Dnevnog centra za djecu sa posebnim potrebama u Tivtu, malog Jovana i za liječenje dvanaestogodišnje Kotoranke Anđele Petrović. Novac se sakupljao i kroz akciju “Click for help”, u kojoj je fotograf Miko Đuričić građanima nudio profesionalno fotografisanje u zamjenu za malu donaciju.

Za sve posjetioce na svečano ukrašenom trgu, priređen je i bogat zabavni program. Okupljene je pozdravila tivatska gradonačelnica dr Snežana Matijević koja se zahvalila na njihovoj humanosti i obavijestila ih da je Opština Tivat već Anđelino liječenje na specijalnoj klinici u Njemačkoj, pomogla uplativši pet hiljada eura.

Najčitanije