15.5 C
Kotor

Slušaj online radio

Božićne čestitke predsjednika Opština, Kotor, Tivat, H. Novi

Boka Kotorska
Boka Kotorska

Pravoslavnim vjernicima koji slave Božić, po julijanskom kalendaru 7. januara, čestitke su uputili prdsjednici Opština Kotor, Tivat i Herceg – Novi.

Čestitke prenosimo integralno.

Božićna čestitka predsjednika Opštine Kotor, dr Aleksandra Stjepčevića

Svim vjernicima pravoslavne vjeroispovijesti najsrdačnije čestitam Božić!

Gradonačelnik Kotora dr. Aleksandar Stjepčević
Gradonačelnik Kotora dr. Aleksandar Stjepčević

Neka ovaj veliki hrišćanski praznik bude za sve vas podsticaj na bliskost i zajedništvo, međusobno razumijevanje i toleranciju, ljubav prema ljudima i vjeru u bolje sjutra. Želim vam da praznične dane provedete u dobrom zdravlju i raspoloženju, okruženi porodicom i prijateljima, nastavljujući tradiciju skladnog života i međusobnog poštovanja, koja se vjekovima njeguje na ovom prostoru.

Srećan Božić i Nova 2015. godina.

Božićna čestitka predsjednika Opštine Tivat Ivana Novosela

Ivan Novosel
Ivan Novosel

U ime Opštine Tivat i svoje lično, povodom nastupajućeg najradosnijeg hrišćanskog praznika, Božića, svim vjernicima pravoslavne vjeroispovjesti želim da uputim iskrene čestitke. Božić je praznik rađanja, života i stvaranja. Dan kada treba svi da zastanemo i okrenemo se istinskim vrijednostima a to je, prije svega, porodica koja je osnova svake zdrave i napredne zajednice. Neka nam ovaj praznik mira i ljubavi ojača vjeru u bolju budućnost, ulije dodatni optimizam, životnu i radnu energiju. Želim da Božić provedete u zdravlju sa najbližima, ispunjeni radošću, u skladu sa narodnim i vjerskim običajima, kao i tradicijom koja krasi naš narod.

Sa željom da vam praznični duh unese u domove mir i spokoj, Hristos se rodi!

Božićnа čestitkа v.d. predsjednika Opštine H. Novi Milana Vajagića

Milan Vajagić
Milan Vajagić

Sveštenstvu, svim vjernicimа prаvoslаvne vjeroispovijesti i svim ljudimа dobre volje nаjsrdаčnije čestitаmo Božić, veliki hrišćаnski prаznik – Dаn Hristovog rođenjа, prаznik koji simbolizuje mir, rаdost i ljubаv.

Nekа prаznični dаni budu motiv dа izrаzimo ljepotu nаšeg duhа, veličinu svog srcа, širinu svoje duše i dа uvijek, svudа i u svim prilikаmа ostаnemo ljudi u slаvu vječnih ljudskih vrijednosti, i među njimа sreće i blаgostаnjа.

Srećаn Božić!

Najčitanije