17.1 C
Kotor

Slušaj online radio

Booking.com otvorio dva ureda u Dalmaciji – povoljno će uticati i na poslovanje u CG

Kotor- foto Boka News
Kotor- foto Boka News

Paralelno s uredom u Splitu, Booking.com je otvorio i stalni ured u Dubrovniku. Osim što će pogodovati partnerima u Hrvatskoj, otvorenje stalnog ureda u Dubrovniku povoljno će uticati i na poslovanje u Crnoj Gori.

Broj smještajnih objekata u Crnoj Gori, zajedno s dubrovačkom regijom se popeo na gotovo 8500, što je dostatan pokazatelj da je otvorenje stalnog ureda u Dubrovniku bio nužan pothvat i da će na taj način Booking.com svojim trenutnim i budućim partnerima biti u mogućnosti dati još bolju i kvalitetniju podršku te pomoći korisnicima da pronađu smještaj koji odgovara upravo njima.

Booking.com, globalni lider u povezivanju putnika s najvećim izborom smještajnih objekata koji uključuju više od 30 različitih vrsta objekata na  konferenciji za medije u utorak službeno je predstavio novootvorene stalne urede u Splitu i Dubrovniku.

Njihovo je otvorenje rezultat porasta broja partnera Booking.com-a u splitskoj i dubrovačkoj regiji koje uživaju status jednih od najatraktivnijih destinacija u Hrvatskoj, ali i Evropi. Ovom prilikom predstavljeni su i zanimljivi podaci koji potvrđuju da i ove godine najveći broj gostiju koji posjećuju Split i Dubrovnik dolazi iz Velike Britanije, a slijede ih gosti iz Australije, Francuske, Njemače, Italije, Španjolske i SAD-a. Kao glavne razloge posjećivanja tih dvaju gradova gosti ističu staru jezgru, bogatu povijest grada, hranu, plaže, razgledavanje i predivne pejzaže.

Globalni Booking.com BV osnovan je 1996., dio je jedne od najbrže rastućih kompanija za internetsko pružanje usluga smještaja The Priceline Group, a njihova internetska stranica dostupna je na 42 jezika te nudi više od 900 tisuća hotela i ostalih smještajnih objekata u više od 220 zemalja i teritorija diljem svijeta.

Booking.com ukupno zapošljava više od 11 hiljada djelatnika u gotovo 180 ureda diljem svijeta.

Baner Luštica bay 330x250

Najčitanije