11.1 C
Kotor

Slušaj online radio

BOKEŠKI FORUM: Vuk sit, ovce na broju, a budžet – pojeden

Bokeški Forum
Bokeški Forum

Odluka koalicionih partnera predvođenih „čarobnjakom iz Oza“, DPS-om, da tivatska opština ima tri potpredsjednika ogroman je gubitak za budžet Tivta, a samim tim i za građane, koji će direktno iz svog džepa, putem raznoraznih poreza i komunalija plaćati ovaj kvaziekspertski tim – saopšteno je iz Bokeškog foruma.

Naime, tri potpredsjednika koštaće u naredne četiri godine opštinu Tivat preko 200.000 eura, a njihov broj nesrazmjerno je velik čak i za veće opštine nego što je Tivat. Čak ni crnogorski prenatrpani administrativni kapaciteti, do sad ne poznaju ovakav presedan.

Jasno je da se u svemu ovome išlo u susret republičkim izborima, a ceh će platiti građani Tivta. Što se tiče koalicionih partnera njihov dobitak može se okarakterisati narodnom krilaticom: „ I vuk sit i ovce na broju“.

Samo što je u ovom slučaju pojeden budžet, koji se prema mišljenju nas iz Bokeškog Foruma, mogao mnogo pametnije i korisnije utrošiti. Na određene humanitarne akcije, pomoć sportskim klubovima ili kulturnim društvima… Na zaista neophodne djelatnosti, samo ne ovako” – kaže se u saopštenju Bokeškog Foruma.

Najčitanije