Bokeški Forum: Vrijeme je za referendum o Aerodromu

Bokeški forum

Najave koje nesumnjivo potvrđuju da će Aerodrom Tivat, jedno od rijetkih profitabilnih preduzeća preći u privatne ruke, ne smiju nas ostavljati više ravnodušnim. Očigledno je da lokalna vlast ne želi da uđe u polemiku po ovom pitanju i da se skriva iza nesuvislih komentara o tome da ovoj temi još vrijeme nije. Vrijeme je… I te kako! Jer, Tivat i Boka iz dana u dan ostaju bez sve više resursa.

U Bokeškom Forumu smatramo da, ako već ova odnarođena i antitivatska i antibokeška lokalna vlast ne želi da uradi ništa stvari, svi koji mislimo dobro i generacijama koje dolaze, ali i nama samima stvari moramo uzeti u sopstvene ruke. Koristeći prije svega sve raspoložive demokratske institucije, od kojih ja najvažniji lokalni referendum.

Izvjesno je da će lokalna vlast učiniti sve da referendum o Aerodromu spriječi, jer je rezultat tog referenduma unaprijed poznat. Ali, ovog puta ne smijemo odustati. Bokeljke i Bokelji, Tivćani i Tivćanke trebaju uraditi sve kako bi sačuvali imovinu, a  čuvanjem imovine i svoje dostojanstvo, kaže se u zvaničnom sopštenju Bokeškog foruma.

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

 

Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu i "Boka News" se ne može smatrati odgovornim za napisano.
Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.