16.8 C
Kotor

Slušaj online radio

Bokeški Forum: podrška Matijevićki, protiv su izbora Novosela

Bokeški forum
Bokeški forum

Skupština Bokeškog Foruma koji u novom sazivu SO Tivat ima jednog odbornika, odlučila je da ukoliko se ostvare najave iz tivatskog DPS o kandidatima te stranke za nove čelne funkcije u lokalnoj upravi, BF podrži kandidaturu dr Snežane Matijević za mjesto gradonačelnice Tivta i glasa protiv izbora Ivana Novosela na mjesto predsjednika Skupštine Opštine.

“Smatramo da je nominovanjem dr Snežane Matijević ispunjen jedan od prioritetnih ciljeva Bokeškog Foruma, i naš glas u Skupštini dajemo joj kao Tivćanki i Bokeljki, a ne kao kandidatu DPS-a. Tivat će konačno imati prvog čovjeka, u ovom slučaju ženu –što nas naročito raduje, koji bi svojim porijeklom i načelima trebalo da, za razliku od prethodnika, shvati prave potrebe Tivta i Tivćana.”- saopštio je BF.

U toj građanskoj listi smatraju da Ivan Novosel kao gradonačelnik Tivta “nije uradio dobar posao i da je puno toga urađeno prije svega na štetu domicilnog stanovništva.”

“Vodila se loša politika zapošljavanja, potpisivani štetni ugovori, te stoga njemu nismo spremni da ukažemo povjerenje da bude novi predsjednik SO.”- zaključuje se u saopštenju BF.

Najčitanije