Bokeški Forum: Okupacija Gradske plaže u Tivtu

Tivat - Gradska plaža
Tivat – Gradska plaža

Ograđivanje dijela Gradske plaže u Tivtu kao hotelske plaže, izazvalo je brojne reakcije građana, turista političkih partija. Tim povodom u saopštenju Bokeškog Foruma se kaže:

“Tivat od danas nema gradsku plažu. Bahato, beskurpulozno i negostoljubivo ponašanje “modernih turističkih radnika”, kojima je glavna kvalifikacija bliskost političkoj kvazieliti, dostigla je vrhunac.

Na neprimjeren način domicilno stanovništvo i gosti protjerano je sa Gradske plaže  ispred hotela “Palma” i “La Roche’. Na način koji ne odgovara osnovnim ljudskim pravilima ponašanja.

Na žalost ovo je tek jedan u moru sličnih primjera koji se dešavaju Tivtu i Boki.

Samozvani bogovi nastavljaju da na nezakonit način postavljaju pravila. Ali, možda krivica i nije u njima.  Krivica je u onima koji imaju vlast u rukama i u nama samima koji smo im tako nešto omogućili.

Tiha okupacija Tivta i Boke se nastavlja. Gradska plaža u Tivtu samo je još jedna u nizu i nije posljednja…” – saopštili su iz Bokeškog Foruma.

3 Komentari

Ostavite komentar

 

Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu i "Boka News" se ne može smatrati odgovornim za napisano.
Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.