Bokeški Forum: Nezakonite radnje tivatske komunalne policije

Bokeški Forum, zakon, odluke, porez,nakon izbora
Bokeški Forum

Tivatska komunalna policija posljednjih je mjeseci bukvalno „opsjednuta“ kaznama koje neprestano dočekuju vozače. Ništa čudno, red treba poštovati, ali da bi neko mogao da se stara o redu prvo mora da ga uvede u svojoj kući. Komunalni policajci u Tivtu nisu prošli neophodnu obuku, a samim tim i nemaju potrebne sertifikate koji su nužni da bi mogli da kažnjavaju nepropisno parkirana vozila. Dakle, samim tim što nisu osposobljeni za takve radnje oni čine protivno zakonu i svi njihovi nalozi za plaćanjem novčane kazne proglašavaju se ništavnim u Sudu za prekršaje, u odjeljenju Kotor. Budući da naknadna pamet malo kome služi, tako i eventualni sertifikati dobijeni nakon što su nelegalno pisali kazne nisu validni.

Ovo istovremeno znači, da lokalna uprava nije ovu svoju jedinicu, iz koje crpi značajan izvor prihoda, na vrijeme osposobila.“Bokeški Forum“ će podnjeti prijave protiv svih onih lica i svih odgovornih koji su radili posao za koji nemaju ovlaštenja. Jer oni su , na taj način, počinili i određeni vid prevare poreskih obveznika od čijeg se novca direktno finansiraju.

Za takva svoja djela moraće da odgovaraju, a „Bokeški Forum“ istovremeno poziva sve one koji su kažnjeni od strane nestručnih lica da svoje kazne ne plaćaju već da ih jednostavno ruše u Sudu za prekršaje.

Posao koji komunalni policajci u Tivtu trenutno obavljaju je jednak, recimo, kao posao koji radi advokat bez položenog advokatskog ispita, ili doktor koji nema licencu. Za sve se to i krivično odgovara, pa takav slučaj mora biti i sa onima koji su se starali o redu, a da za to nisu imali zakonski stečene uslove – kaže se u saopštenju Bokeškog Foruma.

Podijeli

5 Komentari

  1. Bravo Andrija. Priučeni divlji taksista sa kupljenom diplomom,rukovodi ljudima koji nemaju sertifikate za rad.Sve potpusuje jedini komunalac sa papirom,poslušnik i neviđena ličnost u gradu. E pa to su kadrovi gospodina Kusovca,uz pripadnike 7 bataljona i bivše radikale. Sretno vam bilo predsednice.

    • Bravo Branka, veoma si informisana znaš li da VD Divlji taksista takođe nema sertifikat za rad, a trebalo bi da ima po zakonu, i da je napisao sistematizaciju za KP u kojoj je nacrtao sebe tj , nezakonito, a pošto nije umio to sam, pomogla mu je tetka koju voza po tivtu i okolini, a potpisala predsjednica u neznanju.Ali Upravna inspekcija se zabavlja sa slučajem pa će sve izać na vidjelo.

  2. Konačno neko da smogne snage da kaže istinu. A tu posla ima i za tužilastvo. Upravnu inspekciju. Da vidimo novu administratorku sa ganc novim kolima. Kako radi po zakonu. I vozi se od nosa do palca…Da nije jako tužno bilo hi smješno. IVEKO…BIZNIS FORUM…

  3. Zasto ne kazete imenom i prezimenom ko je taj koji nema diplomu?Zasto ga krijete?Ljudi koji su bili u radikalima branili su Pravoslavlje,kao sto ste vi branili Dubrovnik i tome se ne treba vracati jer su to bila neka mnogo ruzna vremena!!!Ne ponovila se!!!
    Ja cu samo zamoliti gospodina Kusovca da mi kaze kako je moguce da je ovako ponizio opoziciju u Tivtu da ga oni jos uvijek spominju i nocima sanjaju..
    Sanjaćete vi Kusovca jos dugo,dugo godina!!!💪💪💪17+💪💪💪

Ostavite komentar

 

Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu i "Boka News" se ne može smatrati odgovornim za napisano.
Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.