Bokeški Forum: Djeci sa teškoćama u razvoju 1.600 eura

Završena humanitarna akcija “Bokeškog Foruma”

BF donacija

Humanitarna akcija NVO “Bokeški forum“ kojom je prihod od prodaje knjige poezuje “Bokeška Beleca” opredjeljen tivatskoj djeci sa teškoćama u razvoju okupljenoj u NVO Evropski dom, danas je finalizovana.

Predsjednik Bokeškog foruma dr Andrija Petković predao je predsjednici Udruženja roditelja djece sa teškoćama u razvoju Marijani Mišić-Škanata potvrdu da je na njihov žiro račun uplaćeno 1.600 eura. Petković je zahvalio djeci što su svojim crtežima ilustrovali “Bokešku Belecu”:

“Vama niko ovaj novac nije poklonio nego ste ga vi, vašim divnim crtežima zaradili za vaš “Evropski dom”. Ja se nadam da ćete naslikati još puno, puno drugih slika i da ćemo imati isto ovako lijepe knjige kao i sada. Veliko vam hvala na saradnji i nadam se da ćemo nastaviti lijepo da se družimo”- istakao je tom prilikom Petković.

BF donacija

Zahvaljujući na, kako je kazala, divnoj ideji “Bokeškog foruma”, Marijana Mišić-Škanata je istakla da je realizacija prevazišla sva očekivanja.

Stvarno nismo očekivali ovako veliki odziv i naših sugrađana i firmi što se tiče donacije za našu djecu, a što se tiče ideje spajanja ljepote, umjetnosti i humanosti, svaka čast. To je ono što nas je sve prvo oduševilo, a poslije i ovo što kažete das u naša djeca zaradila. Zaista su se potrudili i bili su srećni što mogu da oni sami učestvuju u knjizi svojim crtežima”- kazala je Mišić-Škanata.

Bokeška Beleca

Prvo izdanje zbirke poezije “Bokeška Beleca” može se kupiti u “Evropskom domu” ili “Bokeškom forumu”, tako da će zahvaljujući humanim ljudima do sada sakupljena suma od 1.600 eura najvjerovatnije porasti.

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

 

Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu i "Boka News" se ne može smatrati odgovornim za napisano.
Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.