Bokeški Forum: Djeci sa teškoćama u razvoju 1.600 eura

Završena humanitarna akcija “Bokeškog Foruma”

BF donacija

Humanitarna akcija NVO “Bokeški forum“ kojom je prihod od prodaje knjige poezuje “Bokeška Beleca” opredjeljen tivatskoj djeci sa teškoćama u razvoju okupljenoj u NVO Evropski dom, danas je finalizovana.

Predsjednik Bokeškog foruma dr Andrija Petković predao je predsjednici Udruženja roditelja djece sa teškoćama u razvoju Marijani Mišić-Škanata potvrdu da je na njihov žiro račun uplaćeno 1.600 eura. Petković je zahvalio djeci što su svojim crtežima ilustrovali “Bokešku Belecu”:

“Vama niko ovaj novac nije poklonio nego ste ga vi, vašim divnim crtežima zaradili za vaš “Evropski dom”. Ja se nadam da ćete naslikati još puno, puno drugih slika i da ćemo imati isto ovako lijepe knjige kao i sada. Veliko vam hvala na saradnji i nadam se da ćemo nastaviti lijepo da se družimo”- istakao je tom prilikom Petković.

BF donacija

Zahvaljujući na, kako je kazala, divnoj ideji “Bokeškog foruma”, Marijana Mišić-Škanata je istakla da je realizacija prevazišla sva očekivanja.

Stvarno nismo očekivali ovako veliki odziv i naših sugrađana i firmi što se tiče donacije za našu djecu, a što se tiče ideje spajanja ljepote, umjetnosti i humanosti, svaka čast. To je ono što nas je sve prvo oduševilo, a poslije i ovo što kažete das u naša djeca zaradila. Zaista su se potrudili i bili su srećni što mogu da oni sami učestvuju u knjizi svojim crtežima”- kazala je Mišić-Škanata.

Bokeška Beleca

Prvo izdanje zbirke poezije “Bokeška Beleca” može se kupiti u “Evropskom domu” ili “Bokeškom forumu”, tako da će zahvaljujući humanim ljudima do sada sakupljena suma od 1.600 eura najvjerovatnije porasti.

Podijeli

Ostavite komentar

 

Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu i "Boka News" se ne može smatrati odgovornim za napisano.
Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.