18.1 C
Kotor

Slušaj online radio

Bokeljska noć 19. avgusta – prijavite se…

Bokeljska noć 2016.

Kulturni centar „Nikola Đurković“ iz Kotora raspisao je danas konkurs kojim se pozivaju zainteresovane organizacije i pojedinci da dostave svoje ponude (vizuelno rješenje sa nazivom kreacije i podacima o autoru) sa kojima namjeravaju da učestvuju u smotri ukrašenih plovila na tradicionalnoj i jedinstvenoj manifestaciji na vodi – „Bokeljska noć“, a koja će se održati 19. avgusta.

„Kreacija mora da sadrži neki od sljedećih elemenata-tematskih cjelina: da predstavlja kulturno naslijeđe, da se odnosi na određeni geografski pojam, da se tiče neke istorijske ličnosti, vrijednosti ili događaja. Kreacija mora da  zadovoljava osnovne estetske kriterijume. Dekorisano plovilo mora biti minimum 4 metra dužine, a broj plovila koji učestvuju u konvoju je ograničen na 40”- stoji u propozicijama konkursa koji je otvoren do 31.jula.

Prihvaćene ponude od strane stručne Komisije, organizator “Bokeljske noći” – KC “Nikola Đurković” finansira u iznosu od 300 eura po jednom plovilu.

Detaljnije informacije se mogu dobiti na telefon:  032 304 140 i 069 345 660ili putem e-mail-a: bokeljska.noc@outlook.com.

Baner Luštica bay 330x250

Najčitanije