Bogat program Feste u Dubrovniku

Dubrovnik
Dubrovnik

Četrnaestu godinu za redom organizuje se višednevna manifestacija FESTA 2015 DUBROVNIK, koja tradicionalno otvara službeni program proslave blagdana Svetoga Vlaha i Dana Grada Dubrovnika.

Muzički dio programa planiramo u cijelosti posvetiti velikoj 90-toj obljetnici Dubrovačkog simfonijskog orkestra, pa je najavljujemo kao FEŠTU OD ORKESTRA!

  • FESTA OD KLAPA u četvrtak 29. januara 2015. (20,00) u Kazalištu Marina Držića, koja će okupiti 15-tak muških i ženskih klapa uglavnom iz Dubrovačko-neretvanske županije, bit će također u čast 90-te obljetnice Orkestra, pa će u završnici koncerta sve klape nastupiti uz dubrovačke simfoničare! Kroz prigodni tratamenat, tradicionalno, predstavit će se udruga AGROTURIZAM KONAVLE. Ulaznice: 50 kn na blagajni Kazališta.
  • FESTA 2015 DUBROVNIK – središnji revijalni koncert u petak 30. januara (20,00) u Revelinu: VEČER OD MJUZIKLA I FILMSKE GLAZBE, gosti Dubrovačkog simfonijskog orkestra kojim će ravnati Tomislav Facini su: Giuliano, Ivana Kindl, Danijela Pintarić & Markos. Pjevat će se najpoznatije pjesme iz mjuzikala i iz filmova, a Dubrovački simfonijski orkestar predstavit će se u potpuno drugačijem svjetlu. Ulaznice: parter i VIP 70 kn, stajanje 50 kn, se mogu kupiti u uredu Culture Cluba Revelin, Mercante, 2. kat, rezervacije i info: 098 533 531
  • U subotu 31. januara (19,00) u Katedrali: DUBROVAČKE OPERNE DIVE
  • 40 GODINA BIJELOG DUGMETA, u subotu 31. januara (23,00) – veliki obljetnički koncert Goran Bregović, Alen Islamović i Orkestar za vjenčanja i sprovode u Culture Clubu Revelin. Ulaznice: 150 kn i VIP 250 kn se mogu kupiti u uredu Culture Cluba Revelin, Mercante, 2. kat, rezervacije i info: 098 533 531
  • Izložba Josipa Škerlja i Miša Baričevića – u utorak 27. januara – Kazalište Marina Držića (19,30) u suradnji s Hrvatskom maticom iseljenika u Dubrovniku., a izložba Josipa Ivanovića u 20 h u galeriji Sebastian.
  • U petak 30. januara u 11,00 u hotelu More: radionica Feste od vina – o sljubljivanju autohtonih jela i vina dubrovačkoga kraja!
  • U ponedjeljak 2. februara na Kandeloru u Luži od 12,00 priredit ćemo Festu od vina s Gospodarskom i Obrtničkom komorom Dubrovačko-neretvanske županije, a predstavit ćemo i proizvode uljara i maslinara Dubrovačko-neretvanske županije.
  • U petak 6. februar (20,00) u Revelinu KAŠE, ĐELO I ORKESTAR. Dubrovačka klapa KAŠE uz Dubrovački simfonijski orkestar izvest će uspješnice iz skladateljskog opusa  Đela Jusića pod nazivom „Pusti da ti leut svira“. Ulaznice: 40 kn se mogu kupiti u uredu Culture Cluba Revelin, Mercante, 2.kat, rezervacije i info: 098 533 531

Humanitarna namjena četrnaeste FESTE usmjerena je obnovi crkve svetoga Vlaha i Pavu Hađiji, teško stradalom mladiću u prometnoj nesreći.

1 komentar

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

 

Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu i "Boka News" se ne može smatrati odgovornim za napisano.
Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.