7 C
Kotor

Slušaj online radio

BMW u velikom stilu stigao u Porto Montenegro

BMW u Porto M – foto D. Redžo

Prvi konceptualni “BMW store” – poseban prodajni salon renomiranog njemačkog proizvođača premijum automobile i motocikala BMW, otvoren je u subotu u novom rezidencijalno-poslovnom objektu “Aqua” tivatskog nautičkog centra Porto Montenegro.

Salon su otvorili BMW Grupa i njihov predstavnik u Crnoj Gori, kompanija “Voli Motors”. Izvršni direktor te firme Vladan Spasojević istakao je da „BMW Store“ u Porto Montenegru predstavlja novi koncept u Crnoj Gori i novo iskustvo za zaposlene u kompaniji.

„Zahvaljujući “BMW Store-u” približili smo se Porto Montenegru kao važnoj adresi na turističkoj mapi Mediterana, približili smo se premium brendovima, zaljubljenicima u  BMW automobile i važnim klijentima sa primorja. BMW grupa je prepoznala potencijal da ih predstavljamo ne samo u okvirima Crne Gore nego i na ovakvom mjestu koje to predstavljanje čini globalnim.”- istakao je Spasojević na ceremoniji svečanog otvaranja kojoj je prisustvovao menadžemnt Porto Montenegra, čelnici kompanije “Voli”, kao i brojni gosti.

„Kad nam je rečeno da ćemo biti u mogućnosti da izložimo naša predivna vozila na ovoj prelijepoj destinaciji, bili smo vrlo uplašeni za vremenski period. Imali smo prave ljude na pravom mjestu i uspjeli smo da u veoma kratkom roku ovdje otvorimo salon. BMW grupa je prepoznala potencijal Porto Montenegra. Veoma sam srećna što smo u mogućnosti da vam ovdje predstavimo naša luksuzna vozila.“- kazala je regionalni menadžer BMW grupe Heike Pfeil.

BMW u Porto – foto M D.Redžo

Novi”BMW Store” u Porto Montenegru će  klijentima tog nautičkog centra i potencijalnim kupcima, nuditi BMW automobile, motocikle, lifestyle kolekciju kao i vozila za testiranje. Kako je najavljeno, tokom narednog perioda ekskluzivno za rezidente Porto Montenegra biće dostupna specijalna flota BMW vozila za iznajmljivanje ili testiranje.

Izvor:S.L

Najčitanije