„Blues Kitchen” – Cantaloupe Gastro Pub

Cantaloupe Gastro Pub u Igalu, čiji je naziv inspirisan istoimenom jazz numerom, koju često čujemo sa radio stanica pogotovo u toku ljeta, proširio je svoju ponudu i od poznatog restorana meksičke kuhinje, postao hot spot za sve ljubitelje internacionalnih jela i dobrih svirki.

U narednih 10 dana sve posjetioce ovog lokala na Obali Nikole Kovačevića 28 – IGALO očekuje bogat program:

16. juna (petak), od 21 sat, u Cantaloupe Gastro Pub-u veče posvećeno bluzu, „Blues Kitchen”, gostuje Kornel Kurina, priznati jazz muzičar iz Mađarske, koji je svirao sa čuvenim džezerima poput Džordža Bensona, a kod nas će svirati sa Milovanom Paunovićem, iz Srbije.

Za sve muzičke i gastronomske sladokusce, u noćima vikenda biće organiz ovane Salsa žurka (subota, 17.jun), kao i jazz svirke sa Milovanom Paunovićem i Ivom Kostić (nedelja 18.jun, ponedjeljak 19.jun, utorak 20.jun).

Gastro pub

Sa dolaskom ljeta, Cantaloupe Gastro Pub, najaviće i nastavak bogatog i raznovrsnog muzičkog programa pored mora, na novoj terasi, ali i specijalne gastro večeri, zbog kojih ovaj lokal ima sve same pohvale kako na društvenim mrežama, tako i na Trip Advisoru.

Cantaloupe Gastro Pub 067 832 607

Za sve informacije i rezervacije možete se obratiti na FB stranici www.facebook.com/cantaloupe.igalo ili na telefon 067 832 607

Ostavite komentar

 

Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu i "Boka News" se ne može smatrati odgovornim za napisano.
Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.