11.1 C
Kotor

Slušaj online radio

Bijela – Fešta ljeta

Fešta
Fešta

U ponedeljak  25. jula,  nakon Đenovića, Baošića, Kamenara, Tople, Igala i Meljina, fešta ljeta biće  organizovana i u Bijeloj, na trgu ispred Doma kulture, saopštili su iz Mjesne zajednice.

Riječ je o prvoj manifestaciji ovog ljeta u Bijeloj, pa su organizatori poručili da će  prirediti dobru zabavu uz  tradicionalno posluženje brojnih domaćih delicija.

Nastupiće članovi Kulturno umjetničkog društva „Sloga“ iz Đenovića, koji su nedavno imali uspješnu turneju u Španiji i po drugi put  osvojili svjetsko priznanje. Goste i Novljane će zabavljati Milica Kaluđerović i bend Providenca i drugi učesnici.

Kako bi  ostavili što bolje  utiske o svom mjestu i gradu   pozvaće i   gosti iz tek otvorenog hotela „Park“  i one koji se odmaraju u  hotelu  „Delfin“, kao  i drugim  turističkim kapacitetima, kazao je predsjednik Mjesne zajednice Bijela Vladimir Zloković, prenosi Radio Herceg Novi.

Naravno, poziv je otvoren i za Novljane i sve druge goste  a fešta u Bijeloj će u ponedeljak, početi u 20 sati i trajaće do kasno u noć.

Pokrovitelj ove manifestacije je Turistička organizacija Herceg Novi.

Najčitanije