3 C
Kotor

Slušaj online radio

Bijela – “Delfin” i “Park” će ugostiti preko 15.000 turista

Hotel Park

Bijelu smo pretvorili u turistički centar u kome dnevno boravi oko 1.000 inostranih turista. Dakle, radom i rezultatima demantovali smo sve koji su sumnjali da ćemo ostvariti zacrtane planove, kao i one koji su nas napadali, kaže direktor kompanije „Carine“ Čedo Popović.

On navodi da su hotelima „Delfin“ i „Park“ lani ispričali uspješnu turističku priču – doveli su oko 10.000 inostranih gostiju, a ove će se ta brojka kretati između 15.000 i 20.000.

Kompanija „Carine“ je u renoviranje hotel „Delfin“, izgradnju depadansa a zatim i potpuno novog hotela „Park“ uložila više do 30 miliona.

“Agencija „Top travel“ puni hotel „Delfin“ već tri godine, od početka aprila do kraja oktobra. Sada je stoprocentna popunjenost kapaciteta, a gosti su sa francuskog tržišta. Ugovor će biti produžen i u naredne tri a možda i pet godina. Hotel „Park“ je lani startovao u julu, a ove godine su gosti počeli da dolaze već početkom aprila, po unaprijed ugovorenim aranžmanima sa jednim od najvećih njemačkih turoperatera. Sada je 80 odsto popunjen, ali od 15. juna neće biti slobodnog kreveta. Tu su uglavnom Njemci, ali ima Engleza i Holanđane”, navodi sagovornik Pobjede i ističe da su napravili uslove koji zadovoljavaju ne samo naše nego i svjetske standarde.

Hotel Delfin

S ponosom naglašava da su poslovni partneri izuzetno zadovoljni i već traže produženje ugovora.On navodi da su sa Morskim dobrom potpisali ugovor na 30 godina za zakup plaže ispred „Parka“ a na 15 ispred „Delfina“.

“U planu je i uređenje „kuće Đurkovića“, koja se nalazi u sklopu hotela, a za koju bi tek trebalo da odrede namjenu”, kaže direktor ,,Carina“ Čedo Popović.

Najčitanije