15.5 C
Kotor

Slušaj online radio

Bijela – Bazar autohtonih proizvoda

Boka Kotorska - panorama - foto Boka News
Boka Kotorska – panorama – foto Boka News

U sklopu kulturno-zabavne manifestacije „Ljeto u Bijeloj“, u nedjelju 25. septembra, sa početkom u 16 sati, održaće se završna manifestacija „Bazar“, koju organizuje Mjesna zajednica Bijela, pod pokroviteljstvom Turističke organizacije Herceg Novi.

Bazar će imati izložbeni karakter. Ovom prilikom, proizvođači autohtonih lokalnih proizvoda predstaviće svoju raznovrsnu ponudu kako mještanima, tako i turistima. Među izložbenim predmetima biće zastupljeni suveniri, rukotvorine, masline, čajevi, delicije, zdrava hrana… Posjetioci će uživati u degustaciji slatkih delicija poput galeta, pinjica, roštula, koje će pripremiti naše domaćice.

Manifestacija će se održati na platou ispred hotela „Delfin“, a programom je predviđen i zabavni dio koji će upriličiti hercegnovski bend „Providenza“, čiji je nastup planiran u 18h. Domaćini predviđaju dobru zabavu, koja će trajati do 21h.

Pozivamo sve zainteresovane građane i turiste da posjete nedjeljni bazar i svojim prisustvom značajno doprinesu uspješnoj realizaciji jedne od mnogobrojnih ljetnjih manifestacija duž hercegnovske rivijere, poručuju organizatori.

Baner Luštica bay 330x250

Najčitanije