9.2 C
Kotor

Slušaj online radio

Big game fishing Budva – Foto

U Budvi je u toku takmičenje u big game ribolovu, „Prvi Kup grada Budve 2015″. Sportsko ribolovni klub Big game fishing Budva po prvi put je organizovao ovo takmičenje od 13. do 16. maja.

Na takmičenju učestvuje 25 ekipa iz Crne Gore, Hrvatske, Srbije, Italije.

“S obzirom na sve veću popularost ove discipline sportskog ribolova i na izuzetne prirodne potencijale prvenstveno našeg akvatorijuma ali isto tako i ostatka države,odlučili smo da organizujemo ovo takmičenje i na taj način promovišemo dobar primjer susjedske saradnje i ostale mogućnosti povezivanja jer je poznato da je većina ljudi, kojima je ovo hobi, profesionalno angažovana u raznim oblastima biznisa i uvijek raspoložena za pravljenje novih kontakata, poznanstava i novih poslovnih veza.” – saopštili su organizatori.

Za vrijeme održavanja ove manifestacije, koja je podržana od velikog broja lokalnih preduzetnika kao i TO Budva i Opštine Budva, pripremljen je bogat zabavni program, dok su sponzori i prijatelji manifestacije obezbjedili bogat nagradni fond.

Big game Budva 2015
Big game Budva 2015

Takmičenje se završava večeras proglašenjem pobjednika u 20 sati u restoranu “Greco Beach” – Slovenska obala Budva uz svečanu večeru i muzički program.

Dio atmosvere i ulov u protekla dva dana na fotografijama kluba Big game fishing Budva.

https://youtu.be/6NYu7mAY_TQhttps://youtu.be/6NYu7mAY_TQ

Najčitanije