BF: Ne vjerujemo Lašmanovoj

Tivat - Photo Anton Marković
Tivat – Photo Anton Marković

Obraćanje izvršne direktorice kompanije „Mimoza Group“ Anastazije Lašmanove, povodom nedavne surove sječe borova kod starog hotela „Mimoza“ konfuzno je, neubjedljivo i nedorečeno i na žalost, čini nam se da ne odgovara istini, kaže se u saopštenju Bokeškog Foruma.

Prije svega nije nam jasno, o kakvoj strukturi radnika na gradilištu se radi, kad su sa sve pilama u rukama, sposobni da ocjenjuju zdravstveno stanje nekoga stabla. Da li su u pitanju vrhunski eskperti, koji silom prilika rade to što rade? U tom slučaju u ime Tivta i Boke molimo je da nam ih pozajmi, jer su se možda specijalizovali i za „palminog surlaša“.

„Bokeškom Forumu“ je čudno i to što su isti ti radnici u nedjelju u cik zore, kad pošten svijet spava, pod okriljem mraka krenuli u siječu decenijama starog parka.

I treće, ono što nas posebno zanima, jeste ko je potpisao famozno mišljenje o tome da je sječa borova dozvoljena. Lašmanova bi o tome trebala informisati, jasvnost i prezentovati taj dokument, a ako to ne uradi smatraćemo da je pokušala da obmane javnost, kaže se u saopštenju Bokeškog Foruma.

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

 

Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu i "Boka News" se ne može smatrati odgovornim za napisano.
Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.