15.5 C
Kotor

Slušaj online radio

Barbara čeka transport u Bonićima

Barbara čeka transport u Bonićima

Planom nabavki malih vrijednosti čija će realizacija započeti do kraja novembra, Opština Tivat realizovaće 14 projekata ukupne vrijednosti 122.500 eura.

Kako je saopšteno iz lokalne uprave, najviše novca, po 14.999 eura, utrošiće se za nabavku novogodišnjih ukrasa, odnosno  za izradu glavnog projekta Vatrogasnog doma, te za izradu projekta za objekte proizvodno-komunalne djelatnosti. Za revizuju ova dva projekta potrošiče se dodatnih po  2,5 hiljada, dok će postavljanje novih taktilnih površina za slabi/ovide osobe na raskrnicama gradskih ulica u Tivtu koštati 5 hiljada eura.

Lokalna uprava planira da izdviji i 9 hiljada eura za transport broda-oldtajmera „Barbara“ iz brodogradilišta Navar u Bonićima do marine Porto Montenegro gdje će taj brod biti izložen kao dio muzejske postavke tamošnje Zbiorke pomorskog nasljeđa nekadašnjeg Arsenala.

Sanacija krova objekta stare škole i Foto-kino kluba „Mladost“ u Donjoj Lastvi koštaće 10 hiljada, koliko i izrada projekta nove raskrsnice – kružnog toka kod zgrade stare Opštine, odnosno jedne nove saobraćajnice u naselju Gradiošnica.

Izrada projekta za objekat Dnevnog centra za djecu sa posebnim potrebama koštaće 6 hiljada, 4,5 hiljada izdvojiće se za riješavanje problema sa odvođenjem atmosferskih voda u dijelu centra grada, dok će 10 hiljada eura biti izdvojeno za izbor procjenitelja vrijednosti za dio nepokretnosti u vlasništvu Opštine.

 

Izvor:S.L
Baner Luštica bay 330x250

Najčitanije