18.1 C
Kotor

Slušaj online radio

Arza – zakup, izgradnja i opremanje pristaništa

Photo: Boka News - Arza
Photo: Boka News – Arza

Javnog preduzeća za upravljanje morskim dobrom objavilo je Javni poziv za prikupljanje ponuda za zakup obale za izgradnju pristaništa na poluostrvu Luštica na lokalitetu Arza, koje obuhvata postojeće pristanište i pojas obale u zaleđu do lokalnog puta prema tvrđavi Azra, površine 1638 m2 od čega kopna 742m2 i akvatorijuma 896 m2.

Namjera je da se dijelom izgrađena obala izgradi, uredi, opremi i privede namjeni u javno pristanište u skladu sa planskom dokumentacijom. Prostornim planom područja posebne namjene za morsko dobro i Državnom Studijom lokacije „Sektor 34“, Žanjic-Mirište-Arza obala ima namjenu pristaništa. Uređenje obale i kupališta vršiti će se prema Urbanističko tehničkim uslovima, koje je izdao Sekretarijat za prostorno planiranje, izgradnju, komunalne djelatnosti i zaštitu životne sredine Opštine Herceg Novi.

Detaljni podaci u vezi nepokretnosti i uslovima za uređenje kupališta dati su u tenderskoj dokumentaciji i biće dostupni učesnicima na tenderu nakon otkupa tenderske dokumentacije.

Ponude se dostavljaju svakog radnog dana zaključno sa 3.novembrom 2015.god. do 11 sati, neposrednom predajom na arhivi Javnog preduzeća morsko dobro, kada će biti i javno otvaranje ponuda kojem mogu prisustvovati svi ponuđači.

Baner Luštica bay 330x250

Najčitanije