Aplikacija Car:Go od danas dostupna u Crnoj Gori

Omogućava naručivanje i plaćanje vožnje preko aplikacije na mobilnom telefonu

Car Go

Car:Go, aplikacija koja je srpski prototip poznatog Ubera, omogućava naručivanje i plaćanje vožnje preko aplikacije na mobilnom telefonu od danas je dostupna i u Crnoj Gori.

Car:Go je mobilna aplikacija za poručivanje vožnje na najmoderniji način, dakle sve na klik.  Aplikacija povezuje putnika sa vozačem u realnom vrijemenu i pruža namoderniji način plaćanja mobilnim telefonom za usluge prijevoza.

Plaćanje vožnje se može izvršiti na tri načina: gotovinom, za minimalni iznos vožnje 1 eero, kreditnom karticom, za minimalni iznos vožnje 2,5 eura i nalogom kompanije, koji nosi dodatne beneficije firmama koje sklope ugovor sa Car:Go-om.

CarGo usluga će se naplaćivati po unaprijed utvrđenom cijenovniku koji uključuje cijenu za start, minute (provedene u vožnji)  i pređene kilometre.

Čar našeg servisa je u tome što korisnici mogu u okviru same aplikacije da se odluče za Car:Go ili standarnu taksi uslugu, tako da možemo zadovoljiti i jednu i drugu odluku, odnosno potrebu korisnika uslužnog prijevoza, poručuju iz ove kompanije.

Ukratko, Car: Go u Crnoj Gori zapravo predstavlja nadogradnju klasičnih taksi usluga, tako da se korisnici mogu odlučiti za klasičnu taksi uslugu, a mogu i uživati u pogodnostima Car:Go mini klase.

Korisnici se odlučuju za našu uslugu iz mnogobrojnih razloga, kao što su: korisničko iskustvo, olakšano plaćanje i u potpunosti digitalizovano iskustvo. To su prednosti koje ljudi izuzetno cijene i prepoznaju u današnjem ubrzanom okruženju u kojem živimo.

Ovo je jedno novo iskustvo svima nama i stvarno želimo pokazati što znamo. Kako sa softverom, tako i u odnosima sa našim korisnicima i partnerima vozačima za koje smo spremili najbolje uvijete u državi.

https://www.facebook.com/CarGoMontenegro/

 

1 komentar

  1. Ako postoji drzave ovako se nece moci obavljati prevoz u CG.Sada cemo da vidimo postoji li Poreske Uprave koja je legalnim prevoznicima nabacila reprogram starih poreskih obaveza plus nova opterecenja a da puste da se ovako obavlja prevoz.

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

 

Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu i "Boka News" se ne može smatrati odgovornim za napisano.
Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.