20.3 C
Kotor

Slušaj online radio

Anđelić na čelu Doma zdravlja Tivat

Direktorica Doma zdravlja Tivat dr Jasminka Andjelić
Direktorica Doma zdravlja Tivat dr Jasminka Andjelić

Nova direktorica Doma zdravljaTivat je prof.dr Jasminka Anđelić- potvrđeno je juče iz te zdravstvene ustanove uz napomenu da je Ministarstvo zdravlja 23.novembra donijelo riješenje o njenom postavljenju.  Anđelić je na tom mjestu zamijenila dosadašnju v. d. direktoricu, pravnicu Juvanku Vučetić koja je pokrivala to od maja mjeseca upražnjeno mjesto,  nakon izbora bivše direktorke Doma zdravlja prof.dr. Snežane Matijević za gradonačelnicu Tivta

Jasminka Anđelić je doktor stomatologije, rukovodilac je studijskog programa stomatologije na Medicinkom fakultetu u Podgorici, a za sobom ima viedecenijsko iskustvoo rada u javom i privatnom zdravstvenom sektoru. Anđelić je preko dvije decenije radila kao stomatolog u Domu zdravlja Tivat, a u periodu od 2006. do 2011. bila je i pomoćnica direktora te zdravstvene ustanove.

“Uložiću sve napore da nastavim pozitivan trend konstantnog razvoja i unapređenja usluge koju Dom zdravlja pruža svim građanima Tivta, a koji je otpočela moja prethodnica“ – istakla je dr Anđelić, posebno naglašavajući važnost stalnog edukovanja zdravstvenih radnika i dodatnu angažovanost ustanove po pitanju prevencije i zdravlja mladih.

Izvor:S. L.
Baner Luštica bay 330x250

Najčitanije