20.3 C
Kotor

Slušaj online radio

Ana Stanišić v.d. direktora TO Herceg – Novi

Herceg-Novi  Foto Miro Marušić Boka News
Herceg-Novi Foto Boka News

Ka­ko su sa­op­šti­li iz Tu­ri­stič­ke or­ga­ni­za­ci­je Her­ceg No­vog Bo­ja­na Bla­go­je­vić, vr­ši­lac du­žno­sti di­rek­to­ra je 8.de­cem­bra pod­ni­je­a­la ostav­ku na ovu funk­ci­ju. U sa­op­šte­nju za jav­nost TO Her­ceg No­vi sto­ji da je Iz­vr­šni od­bor or­ga­ni­za­ci­je umje­sto Bo­ja­ne Bla­go­je­vić ime­no­vao Anu Sta­ni­šić.

„Ovim pu­tem Vas oba­vje­šta­va­mo da je vr­ši­lac du­žno­sti di­rek­to­ri­ca Bo­ja­na Bla­go­je­vić, pod­ni­je­la za­htjev za spo­ra­zum­ni ras­kid rad­nog od­no­sa iz lič­nih raz­lo­ga. Na sjed­ni­ci Iz­vr­šnog od­bo­ra Tu­ri­stič­ke or­ga­ni­za­ci­je Her­ceg No­vi, odr­ža­ne 8. de­cem­bra ostav­ka Bla­go­je­vi­će­ve je usvo­je­na. Na mje­sto vr­ši­o­ca du­žno­sti di­rek­to­ra Tu­ri­stič­ke or­ga­ni­za­ci­je Her­ceg No­vi, Iz­vr­šni od­bor ime­no­vao je Anu Sta­ni­šić iz re­do­va za­po­sle­nih u Struč­noj slu­žbi lo­kal­ne Tu­ri­stič­ke or­ga­ni­za­ci­je“ – sa­op­šti­li su iz LTO.

Doček nove 2017. u Herceg – Novom

Program dočeka Nove 2017. godine u Herceg-Novom će trajati tri dana, nastupiće preko 15 izvođača i to po prvi put na dvije lokacije – pod Sahat kulom i na Škveru.

Na glavnom gradskom trgu organizuje se doček Nove godine uz zvuke beogradskog sastava Perpetum mobile i regionalne zvijezde Dženana Lončarevića.

Tradicionalno, nakon što otkuca ponoć sa Sahat kule će se spustiti Djed Mraz, a nebo će osvijetliti vatromet.

Novost je da će ove godine biti priređen doček na Škveru. Gradska luka će 31. decembra biti mjesto za one koji vole elektonsku muziku – nastupiće 7 DJ-eva iz naše zemlje i inostranstva.

 

Baner Luštica bay 330x250

Najčitanije