13 C
Kotor

Slušaj online radio

Allegra Montenegro na 51. Generalnoj skupštini MedCruise – Udruženja mediteranskih kruzing luka

51. Generalna skupština MedCruise – Udruženja mediteranskih kruzing luka održava se u Tulonu, Francuska, od 11. do 14. oktobra.

Na otvorenom panelu „Razvoj odnosa između kompanija i dobavljača u kruzing industriji“ koji je održan danas u okviru ovog izuzetno značajnog turističkog i privrednog događaja, vlasnik i izvršni direktor kompanije Allegra Montenegro, Mihailo Vukić zastupao interese Crne Gore i crnogorskog turizma, učešćem na panelu.

Pored Mihaila Vukića na današnjem panelu govorili su predstavnici kompanija Carnival Corporation & PLC, Pullmantur i Virgin Voyages.

Na 51. Generalnoj skupštini MedCruise učestvuje 172 delegata, među kojima i cijenjeni gosti iz najvećih kompanija kruzing industrije, a razgovori i debate će se voditi o najnovijim dešavanjima u sektoru krstarenja, razvoju kruzing industrije i zajedničkim budućim projektima.

MedCruise je Udruženje mediteranskih kruzing luka, nastalo u Rimu, 11. juna 1996. u cilju promocije kruzing industrije Mediteranskim i susjednim morima. Za tih dvadeset i jednu godinu udruženje se razvilo toliko da danas broji 72 člana, tako da MedCruise danas pod svojim okriljem ima više od 100 luka širom Mediterana. Takođe, sastavni dio MedCruise-a su i 32 pridružena člana, stručni saradnici koji predstavljaju druga udruženja, turističke odbore i brodske i lučke agente.

Najčitanije