9.2 C
Kotor

Slušaj online radio

Aktuelno – obustava saobraćaja, posjeta turista…

Od subote totalna obustava saobraćaja Budva – Cetinje

Od subote, 6. maja od šest sati do ponedjeljka 8. maja do šest sati zbog rekonstrukcije magistralnog puta Cetinje – Budva, biće potpuna obustava saobraćaja za sve vrste vozila od raskrsnice Zavala – Budva do raskrsnice Cetinje (kružni tok na ulazu u Cetinje).

Raskrsnica Budva – Cetinje
U Tivtu 25% više turista

U svim vidovima smještaja na Tivatskoj rivijeri trenutno boravi ukupno 1.140 zvanično prijavljenih turista, što je čak 25 odsto više nego na isti dan prošle godine – saopštila je danas Turistička organizacija najmanjeg grada u Boki.

Tivat-foto Boka News

Od ukupnog broja gostiju, njih samo 6 je iz Crne Gore, dok su svi ostaloi iz inostranstva. Tivatski hoteli ugostili su ukupno 238 turista, dok 902 posjetioca borave u privatnom smještaju.

Blizu 7.000 turista u Budvi

U Budvi trenutno boravi 6.946 turista, 8% više nego u istom periodu prošle godine, saopšteno je iz Turističke organizacije Budve.

Budva

Od ukupnog broja 76 su domaći turisti, a 6.870 stranci. U hotelima boravi 5.103, dok je u privatnom smještaju 1.839 turista.

Kotor – Jedličari Lahora na “Otvorenom prvenstvu jugoistočne Evrope”

Jedriličari JK “Lahor” iz Kotora, Romina Racković, Nina Strahinja i Daniel Waldegg, u pratnji trenera i vođe puta otputovali na “Otvoreno prvenstvo jugoistočne Evrope” za klasu “Optimist” koja će se ovog vikenda održati na Paliću.

Regata – JK Lahor

Produžene prijave za Azmont Stipendijski program

Zbog velikog interesovanja ove godine, prijave za Azmont Stipendijski program produžene su do 19. maja 2017.

Portonovi by Azmont Investments

Drugu godinu zaredom, kroz Azmont Investments Stipendijski program, kompanija će dodijeliti do pet školarina, 100% vrijednosti školarine i one se odnose isključivo na studijski program Međunarodno hotelijerstvo i menadžment u okviru Fakultet za kulturu u turizam Univerziteta Donja Gorica – Bachelor diploma. Studije za međunarodno hotelijerstvo na UDG-iju se rade po licenci francuske škole Vatel koja je kao takva prošle godine proglašena najboljom školom u ovoj oblasti.

Najčitanije