Aktuelno iz Tivta

Plaža Seljanovo
Plaža Seljanovo

U svim vidovima smještaja na Tivatskoj rivijeri trenutno boravi 3.399 zvanično prijavljenih turista – saopštila je danas Turistilčka organizacija Tivat. Od tog broja, samo 23 su posjetiici iz Crne Gore dok su sve ostalo gosti iz inostranstva.

Tivatski hoteli ugostili su 546 turista, dok u privatnom smještaju borave 2.853 posjetioca.

Svečana primopredaja novoizgrađenih stanova za četri…

Opština Tivat i  predstavništvo njemačke humanitarne organizacije Help-Hilfe zur Selbsthilfe e.V. u Crnoj Gori u utorak će prirediti svečanu primopredaju novoizgrađenih stanova za četri romske porodice koje su do sada živjele u improvizovanom naselju “7.jul” u Bonićima kod Tivta.

Za njih su Opština i Help-Hilfe uz donaciju Ministarstva vanjskih poslova Njemačke, zajedno izgradili nove stanove u objektu socijalnog stanovanja u naselju Gradiošnica. Porodicama će ključeve novih stanova uručiti predsjednica opštine Tivat Snežana Matijević, šef kancelarije HELP-a u Crnoj Gori Klaus Mock i ambasador Njemačke u Crnoj Gori Hans Gunther Mattern.

Droga stop

Lokalna uprava u Tivtu obilježava međunarodni Dan protiv zloupotrebe droga

Kancelarija za prevenciju bolesti zavisnosti Opštine Tivat, organizuje niz aktivnosti povodom obilježavanja 26. juna – Međunarodnog Dana protiv zloupotrebe droga, sve u saradnji sa Međunarodnom policijskom asocijacijom (International Police Association – IPA) – sekcijom Crne Gore, regija Jug, Porto Montenegrom, NVO “Djeca Tivta”, Omladinskim klubom i javnim ustanovama.

U ponedjeljak 26. juna na košarkaškom terenu “Tenis” u gradskom parku sa početkom u 18 časova, članovi NVO “Djeca Tivta” će praviti crteže na zadatu temu, a u skladu sa porukom “Zajedno protiv droge”. Istog dana održaće se takmičenja u košarkaci i stonom tenisu, u kojima će učestvovati predstavnici Opštine Tivat, doo Komunalno Tivat, Službe zaštite i spašavanja, Centra za kulturu Tivat, doo  Vodovod i kanalizacija Tivat,  IPA Sekcije regija Jug kao i Omladinskog kluba.

“Za najbolje prvoplasirane ekipe u košarci i stonom tenisu nagrade je obezbijedio dugogodišnji sponzor događaja Porto Montenegro. Za najmlađe učesnike, odnosno za autore crteža sa najsimboličnijom porukom, predviđena je nagrada koju obezbjeđuje Kancelarija za prevenciju bolesti zavisnosti.”- saopšteno je juče iz Opštine.

1 komentar

  1. Da nisam domaći,i potpuno dezaventan,mislio bi da je sve pošlo apiko.Nebore,para mi se da je stvarnost da poteštata samo paradira…lijepozbori i adataje se u aute skupocijene…ali mali od kužine meštar te joj čorbu zapržava ne miruje…ma ni anke da je komad o čojeka…ma…ono šotokuco…zajapureni,mali te mu se ombraje da je navažni…skužao je da mu se može…eto pa poteštata neka malo mućne adatanu frizuru…ako peška đe joj je promaja…jer pasali su mare bali,para mi se,ukoliko se ne promjeni…ama u cijelosti… pa će onda bit ovijeh mencovanih novitadi iz naše male komunitade na pretek…a ne da se falso smije i ombraje na ove opzicionare…ne nikako,prvo adataj ove te su šotokucini i bižgracijani…

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

 

Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu i "Boka News" se ne može smatrati odgovornim za napisano.
Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.