8.7 C
Kotor

Slušaj online radio

„Air Serbia“ – Ljeti 26 puta sedmično leti za Tivat

Air Serbijin airbus A 319 u Tivtu

Najjača aviokompanija u regionu – „Air Serbia“ najavila je da će za predstojeću ljetnju turističku sezonu intenzivirati svoj redovni saobraćaj iz Beograda za najprometniji aerodrom u Crnoj Gori – Tivat.

Prema tom rasporedu, „Air Serbija“ će umjesto prošlogodišnjeg 21-nog leta sedmično na relaciji Beograd-Tivat-Beograd, ovog ljeta sedmično imati 26 rotacija na toj liniji. Dodatnih pet letova sedmično uvedeno je da se odgovori na povećanju tražnju tokom samog špica turističke sezone, pa će se oni odvijatu tokom juna, jula i avgusta. Za Tivat će iz Beograda na redovnim linijama saobraćati „Air Serbijini“ avioni tipa ATR-72 , airbus A-319 i airbus A-320, dok će za Crnogorsko primorje povremeno na čarter letovima, saobraćati i stari JAT-ovi avioni tipa „boeing 737-300“ koje je „Air Serbija“ svrstala u flotu svog posebnog čarter pod-brenda „Aviolet“.

Za razliku od Tivta, „Air Serbia“ tokom ljetnje sezone koja za avioprevoznike počinje krajem marta i traje do kraja oktobra, ove godine neće povećavati obim saobraćaja sa crnogorskim glavnim gradom. Stoga će njihovi avioni između Beograda i Podgorice i dalje imati po tri leta dnevno.

Izvor:S. L.

Najčitanije