„Air Serbia“ – Ljeti 26 puta sedmično leti za Tivat

Najjača aviokompanija u regionu najavljuje intenzivniji ljetnji saobraćaj sa najprometnijim crnogorskim aerodromom

Air Serbijin airbus A 319 u Tivtu

Najjača aviokompanija u regionu – „Air Serbia“ najavila je da će za predstojeću ljetnju turističku sezonu intenzivirati svoj redovni saobraćaj iz Beograda za najprometniji aerodrom u Crnoj Gori – Tivat.

Prema tom rasporedu, „Air Serbija“ će umjesto prošlogodišnjeg 21-nog leta sedmično na relaciji Beograd-Tivat-Beograd, ovog ljeta sedmično imati 26 rotacija na toj liniji. Dodatnih pet letova sedmično uvedeno je da se odgovori na povećanju tražnju tokom samog špica turističke sezone, pa će se oni odvijatu tokom juna, jula i avgusta. Za Tivat će iz Beograda na redovnim linijama saobraćati „Air Serbijini“ avioni tipa ATR-72 , airbus A-319 i airbus A-320, dok će za Crnogorsko primorje povremeno na čarter letovima, saobraćati i stari JAT-ovi avioni tipa „boeing 737-300“ koje je „Air Serbija“ svrstala u flotu svog posebnog čarter pod-brenda „Aviolet“.

Za razliku od Tivta, „Air Serbia“ tokom ljetnje sezone koja za avioprevoznike počinje krajem marta i traje do kraja oktobra, ove godine neće povećavati obim saobraćaja sa crnogorskim glavnim gradom. Stoga će njihovi avioni između Beograda i Podgorice i dalje imati po tri leta dnevno.

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

 

Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu i "Boka News" se ne može smatrati odgovornim za napisano.
Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.