“Agro DAN” predstavio organske proizvode iz Tivta

U cilju promovisanja poljoprivrede i realizacije planova iz Strategije ruralnog razvoja  do 2020. godine, Opština Tivat u  saradnji sa redakcijom  TV emisije “Agro DAN”, u produkciji  „Front Medija PRO “ iz Aranđelovca i ove godine je  pripremila video zapise  poljoprivrednih proizvođača iz Opštine Tivat koji su tako imali priliku da se predstave širem tržištu.

“AgroDAN je informativna i edukativna emisija koja svojom kratkom i dinamičnom formom privlači pažnju svih generacija poljoprivrednika, kao i onih koji žele da saznaju više o agrarnoj proizvodnji. AgroDAN se emituje šest dana u nedelji na medijskom prostoru Srbije na više od 150 elektronskih medija.”- kazala je portaprolka Opštine Tivat Branka Čelanović, dodajući da je cilj ovakvom medijskog predstavljanja tivatskih poljoprivrednika povećanje prodaje, razvoj brenda, promovisanje proizvoda i usluga i podizanje nivoa svijesti kod potrošača.

U periodu od 8.septembra do 3.oktobra na prostoru Srbije emitovano je ukupno deset priloga iz Tivta posvećenih organskim poljoprivrednim proizvodima, maslinarstvu, uzgoju tradicionalnih grbaljskih pamidora i breskvi, proizvodnji slatkih krompira – batata, pčelarstvu i ruralnom turizmu.

2 Komentari

 1. A sada malo o vodi.
  – DA LI ZNATE DA JE NA NAŠOJ PLANETI SAMO 1% PITKE VODE ?
  – DA 35.000 LJUDI, OD TOGA 15.000 DJECE, DNEVNO UMIRE ZBOG SLABOG KVALITETA I NEDOSTATKA VODE ?
  – DA SE OD SVIH BOLESTI 80% UNESE U LJUDSKO TIJELO PUTEM VODE ?
  – DA JE U NAŠEM TIJELU PREKO 70% VODE?
  – DA VAM TVRDA VODA ZNATNO POSKUPLJUJE ODRŽAVANJE KUĆNIH APARATA I POVEĆAVA UTROŠAK ENERGENATA, DETERDŽENATA, ŠAMPONA I OMEKŠIVAČA, …

  Šta još treba znati o vodi? http://www.nobelmontenegro.com/da-li-znate/

Ostavite komentar

 

Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu i "Boka News" se ne može smatrati odgovornim za napisano.
Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.