16.8 C
Kotor

Slušaj online radio

“Agro DAN” predstavio organske proizvode iz Tivta

U cilju promovisanja poljoprivrede i realizacije planova iz Strategije ruralnog razvoja  do 2020. godine, Opština Tivat u  saradnji sa redakcijom  TV emisije “Agro DAN”, u produkciji  „Front Medija PRO “ iz Aranđelovca i ove godine je  pripremila video zapise  poljoprivrednih proizvođača iz Opštine Tivat koji su tako imali priliku da se predstave širem tržištu.

“AgroDAN je informativna i edukativna emisija koja svojom kratkom i dinamičnom formom privlači pažnju svih generacija poljoprivrednika, kao i onih koji žele da saznaju više o agrarnoj proizvodnji. AgroDAN se emituje šest dana u nedelji na medijskom prostoru Srbije na više od 150 elektronskih medija.”- kazala je portaprolka Opštine Tivat Branka Čelanović, dodajući da je cilj ovakvom medijskog predstavljanja tivatskih poljoprivrednika povećanje prodaje, razvoj brenda, promovisanje proizvoda i usluga i podizanje nivoa svijesti kod potrošača.

U periodu od 8.septembra do 3.oktobra na prostoru Srbije emitovano je ukupno deset priloga iz Tivta posvećenih organskim poljoprivrednim proizvodima, maslinarstvu, uzgoju tradicionalnih grbaljskih pamidora i breskvi, proizvodnji slatkih krompira – batata, pčelarstvu i ruralnom turizmu.

Izvor:S. L.

Najčitanije