18.1 C
Kotor

Slušaj online radio

Adriatic Marinas podržavaće prvenstveno škole

Photo: Boka News - Porto Montenegro
Photo: Boka News – Porto Montenegro

Opština Tivat i kompanija Adriatic Marinas – Porto Montenegro potpisale su Memorandum o saradnji, kojim će u sklopu projekta društveno-odgovornog djelovanja zajednički kreirati i realizovati aktivnosti od društvenog značaja za razvoj lokalne zajednice, u skladu sa strategijom samog investitora.

Predsjednica Opštine Tivat, Snežana Matijević podržava namjeru ove kompanije da na aktivan način učestvuje u životu lokalne zajednice kroz permanentno pružanje podrške manjim i većim projektima, pojedincima, organizacijama iinstitucijama- saopšteno je iz lokalne uprave.

“Porto Montenegro već godinama dokazuje da ima sluha i razumijevanja za lokalnu zajednicu. Potpisivanje Memoranduma o saradnji sa Opštinom u djelu društveno-odgovornog poslovanja samo je formalizovanje postojeće saradnje u ovom domenu”-  rekla je gradonačelnica.

“Kao predstavnici jednog od glavnih privatnih investitora u Tivtu, želim da istaknem da prepoznajemo Tivat kao grad budućnosti. Do sada je u lokalnu zajednicu uloženo preko 2,5 miliona eura kroz donacije i sponzorstva brojnih kulturnih, sportskih, zdravstvenih i obrazovnih institucija. I dalje ćemo se značajno fokusirati na afirmaciju i podršku obrazovanja, kao najvećeg kapitala i potencijala jedne lokalnezajednice” – istakao je PR i Marketing menadžer Porto Montenegra Danilo Kalezić. Njegova koleginica Kristina Škanata kazala je da će zaposleni u elitnom tivatskom nautičkom centru i ove godine “zasukati rukave i uzeti alat u ruke”.

“Renoviraćemo školske učionice, sportske terene, parkove i igrališta u saradnji sa Opštinom Tivat, i kroz projekat “Zajedno za zajednicu”, gdje zaposleni na projektu Porto Montenegro dobijaju plaćen slobodan dan kako bi učestvovali u akcijama koje finansira naša kompanija.Već početkom ove godine u Domu zdravlja Tivat,  izvršena su ulaganja u vrijednosti od 5.000 eura”- dodala je Škanata.

Baner Luštica bay 330x250

Najčitanije