Morsko dobro – svi ugovori dostupni na sajtu

Morsko dobro - obala
Morsko dobro – obala

U Javnom preduzeću za upravljanjem morskim dobrom Crne Gore u Budvi juče je na inicijative direktora Poreske uprave Crne Gore, Miomira M. Mugoše održan je sastanak na kome je Javnom preduzeću data podrška u realizaciji planiranih ciljeva Poreske uprave za vrijeme pripreme i praćenja turističke sezone 2016. godine.

Na sastanku su donjeti sledeći zaključci:

Svi ugovori o zakupu morskog dobra, visina uplaćene naknade sa podacima za pravna i fizicka lica, dostupni su na web stranici Javnog preduzeća www.morskodobro.com;

Poreska uprava je proslijedila Javnom preduzeću Nacrt Akcionog plana za pripremu i praćenje turisticke sezone u cilju dostavljanja primjedbi i sugestije;
Ove dvije institucije su sa saglasne da se unaprijedi zajednička saradnja sa Upravom za inspekcijske poslove;ü

Na kraju je konstatovano da je sve djelatnosti koje su direktno ili indirektno vezane za turisticku sezonu neophodno uvesti u legalne tokove, a kao prioritet je istaknuto neselektivno i sveobuhvatno postupanje prema svim poreskim obveznicima, kaže se u saopštenju iz Morskog dobra.

Ostavite komentar

 

Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu i "Boka News" se ne može smatrati odgovornim za napisano.
Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.