Sretan Uskrs

Sretan Uskrs
Sretan Uskrs

Po­vo­dom Us­kr­sa, ko­ji vjer­ni­ci ­ka­to­lič­ke vje­ro­i­spo­vje­sti pro­sla­vljaju 27.marta, ko­tor­ski bi­skup mon­si­njor Ili­ja Ja­njić upu­tio je po­sla­ni­cu, ko­jom je če­sti­tao pra­znik, u kojoj se između ostalog kaže:

Biskup mons.Ilija Janjić
Biskup mons.Ilija Janjić

„Ako je snaga Duha Božjega po malom broju apostola obasjala tadašnji svijet viješću o Isusovom uskrsnuću, ta ista snaga duha Kristova obasjat će i nas.

S tom snagom dat ćemo se na izgradnju njegove zajednice koja će imati svjetliju budućnost i na ovim našim prostorima. Naša mjesna Crkva u ovoj Svetoj godini milosrđa ima još jedan razlog za ozbiljniju duhovnu obnovu u Uskrslom Kristu, kada obilježavamo 850-tu obljetnicu posvete stolne katedrale Svetog Tripuna.

S ovim mislima želim Vas ohrabriti za ove svete dane blagdana Kristova uskrsnuća. Sretan vam Uskrs!“

† ILIJA Janjić

biskup kotorski

Sretan Uskrs
Sretan Uskrs

Na Uskrs 27.marta u katedrali Svetog Tripuna u šest sati Sveta Misa i blagoslov jela, u 11 sati pontifikalna sveta misa, pjeva zbor kotorske katedrale, u 18 sati sveta misa u crkvi Svete Klare.

Podijeli

Ostavite komentar

 

Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu i "Boka News" se ne može smatrati odgovornim za napisano.
Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.