Tradicionalna večer Bokeljske Mornarice

Bokeljska mornarica - kolo
Bokeljska mornarica – kolo foto Boka News

Bokeljska mornarica – Podružnica Kotor njegujući vjekovnu tradiciju i čuvajući najodličnije ljudske vrijednosti kroz generacije Kotorana i Bokelja, pored svojih Statutom određenih protokolarnih nastupa nastoji organizovati i sudjelovati u što većem broju kulturnih, društvenih i zabavnih manifestacija grada i cijele Boke. U tom smislu pokušavamo očuvati i svake godine organizirati lijepu manifestaciju Tradicionalnu večer Bokeljske Mornarice kao znak našeg međusobnog zajedništva ali i zahvale našim prijateljima, sugrađanima, dobročiniteljima, simpatizerima i sponzorima, kaže se u saopštenju Bokeljske mornarice.

Tradicionalna večer Bokeljske mornarice biće održana u subotu 2. aprila 2016. godine u Poslovnom centru Vukšić – Grbalj, sa početkom u 20,30 sati. Cijena ulaznice sa večerom iznosi 10 € a karte će se moći kupiti u prostorijama Doma Bokeljske  mornarice – Kotor ( pjaca od kina) od 28.marta do 2.aprila 2016. od 17 do 20 sati. Pripremljen je umjetnički program, u kojem će nastupiti Mali admiral, plesna grupa, klapa ,, Prima vera“ i orkestar ,, Lungo mare“ i ,, Škovacijera“.

Podijeli

Ostavite komentar

 

Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu i "Boka News" se ne može smatrati odgovornim za napisano.
Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.