Saradnja tivatskog nautičkog centra i obrazovne institucije

Porto Montenegro potpisao Memorandum o saradnji sa SMŠ Mladost u Tivtu

Potpisivanje Memoranduma
Potpisivanje Memoranduma – foto Porto Montenegro

Kompanija „Adriatic Marinas – Porto Montenegro“ nastavlja da unapređuje kvalitet obrazovanja u Tivtu jer je danas potpisala Memorandum o saradnji sa Srednjom mješovitom školom „Mladost“, kojim potvrđuje da će finansirati renoviranje kabineta geografije.

Opremanje kabineta geografije podrazumijevaće radove na svim električnim instalacijama, parketu, krečenju zidova, kupovini novog kabinetskog enterijera i mobilijara za izvođenje nastave i vježbi iz geografije, uz IT opremu, „pametne table“ i multimedijalne geografske enciklopedije i atlase, čime će kabinet geografije imati najsavremeniju opremu u školi.

„Adriatic Marinas“ dokazuje i ovim činom da je osvjedočen prijatelj naše škole jer ova donacija za što uspješnije izvođenje nastavnog procesa nije prva, već treća po redu, i može se nazvati tradicijom. Njihova namjera za unapređenjem obrazovanja u našoj školi prija i obavezuje nas profesore i učenike da proces sticanja znanja i vještina bude efikasniji.“-kazala je tim povodom direktorka SMŠ „Mladost“, Jovanka Vujačić.

Od početka saradnje, Porto Montenegro je školi u više navrata darivao tehničku i informatičku opremu, a ta kompanija finansirala je  i opremanje kabineta hemije i fizike.

„Kao predstavnici jednih od glavnih investitora u ovom gradu, želim da istaknem da prepoznajemo Tivat kao grad budućnosti, te zbog toga ulažemo u kvalitetno obrazovanje –intelektualni kapital je ipak najbolja investicija u budućnost.“- naglasio je  PR menadžer Porto Montenegra Danilo Kalezić koji je sa Vujačićkom potisao memorandum.

Ostavite komentar

 

Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu i "Boka News" se ne može smatrati odgovornim za napisano.
Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.