Gornja Lastva – „U susret proljeću i Uskrsu”

U susret proljecu
U susret proljecu

„U susret proljeću i Uskrsu”, naziv je programa koji Kulturno-zavičajno udruženje „Napredak” iz Gornje Lastve priređuje u nedjelju 20. marta u 16 sati u Domu kulture „Ilija Marković”, Gornja Lastva.

Posjetioci će imati priliku da pogledaju izložbu ukrasnih uskršnjih jaja akademske slikarke Tanje Matković, o zaboravljenim uskršnjim običajima govoriće Mašo Čekić, a planirana je i degustacija uskršnje pince i orahnjače.

Održaće se i koncert violinistkinje Nevile Klakor i pijanistkinje Staše Radusinović. Na programu će biti djela Betovena, Baha i Čajkovskog.

Organizovan je besplatan prevoz do Gornje Lastve, a kombi polazi u 15 sati i 30 minuta kod glavne pošte u centru Tivta.

Podijeli

2 Komentari

  1. M baš lijepo da malo Gornja Lastva oživi za USKRSENJE,,,e,,,bo nije lako MASTITI jaja valja pomalo sa dosta paćugece,pacence i ufanja u uspjeh peneo držati uruke,, e ma bit će alavija,e a bit će i onije koji će samo bruntuljati ,a bilo bi lijepo ispred crkve poslije mise i blagosiljanja jaja organizirati gađanje jaja sa ĆENTEZIMA-prećizo kao nekad odamna-da se i berikini priužaju našijema užancama -đurica amsterdam.

  2. e,, baš lijepo da malo Gornja Lastva oživi,,,e bo,,nije nimalo lako za USKRSENJE mastiti pusta jaja,,,e valja stojati atento i pomalo sa penolom po jajima ,ma to Vi je gorka paćugeca -ono destezo alavija i ufanje u uspjeh,e a bilo bi lijepo poslije mise i blagosiljanja jaja ispred crkve kao nekada odamna organizirati gađanje jaja ĆENTEZIMA da ovi berikini nastave đe smo mi stari fermali-da se ne zaboravi…e adiote ..i sretno….đurica amsterdam..

Ostavite komentar

 

Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu i "Boka News" se ne može smatrati odgovornim za napisano.
Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.