Socijaldemokrate Ivana Brajovića samostalno na lokalnim izborima u Tivtu

SD TIVAT
SD TIVAT

Socijaldemokrate Ivana Brajovića nastupiće samostalno na lokalnim izborima u Tivtu, koji su zakazani za 17. april, saopšteno je iz te partije.

Navode da je na sjednici tivatskog odbora partije jednoglasno usvojena odluka o samostalnom nastupu na predstojećim lokalnim izborima.

“Donošenje ovakve odluke je u potpunosti opravdano, imajući u vidu informacije sa terena o značajnoj podršci na koju aktivisti Socijaldemokrata u predhodnom periodu nailaze u kontaktu sa građanima Tivta”, saopšteno je iz ove stranke.

Sjednici opštinskog odbora je prisustvovao i predsjednik Socijaldemokrata Crne Gore, Ivan Brajović, koji je ukazao na značaj koji predstojeći lokalni izbori u Tivtu predstavljaju za Socijaldemokrate.

”Uspjeh koji sa punim pravom očekujemo na lokalnim izborima će svakako biti potvrda našeg zajedničkog predanog rada i jasan pokazatelj da istinska socijaldemokratija, kao ideja koju smo uspjeli da sačuvamo, među Tivćanima okuplja sve veći broj pristalica. Uvjeren sam da su građani Tivta već prepoznali našu ponudu i da će prihvatiti partnerstvo za dinamičan ekonomski razvoj kao najbolji koncept koji garantuje ostvarenje bržeg i ravnomjernijeg privrednog razvoja opštine. Entuzijazam kojim su članovi tivatskog odbora Socijaldemokrata pristupili pripremi ovih izbora govori da smo ozbiljna partija koja će sa pozicije vlasti na svim nivoima u budućnosti biti prepoznata kao značajan i nezaobilazan politički faktor”- poručio je Brajović nakon donošenja odluke”, kazao je Brajović.

Predsjednik Socijaldemokrata Tivta Zdravko Mitrović je izrazio zadovoljstvo onim što je urađeno od osnivanja opštinskog odbora.

“Upravo naš rad u prethodnom periodu, koji je rezultirao kvalitetnim postavljenjem partijske infrastrukture, kao i svakodnevni porast broja članova daje nam za pravo da kažemo da ćemo biti najprijatnije iznenađenje na lokalnim izborima. Podrška koju imamo na terenu, profesionalni i ozbiljni ljudi koji će se naći na našoj listi i zastupati i sprovoditi našu politiku, su nas opredijelili da jednoglasno donesemo odluku o samostalnom nastupu”, rekao je Mitrović.

Podijeli

Ostavite komentar

 

Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu i "Boka News" se ne može smatrati odgovornim za napisano.
Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.