Nagrada „Stvaratelji za stoljeća“ uručena direktoru Luke Kotor

Nagrada „Stvaratelji za stoljeća“, međunarodno priznanje za doprinos razvoju preduzetništva koju je dobila A.D „Luka Kotor“, juče je uručena izvršnom direktoru Vasiliju Kusovcu na Regionalnom samitu poduzetnika Srednje i Jugoistočne Evrope „300 NAJBOLJIH, koji je održan 4. do 6.marta u hotelu Sheraton u Srebrenom – Dubrovnik.

Samitu i svečanosti dodjele priznanja prisustvovala je delegacija Luke Kotor, u kojoj su bili Maja Danilović i Ljubo Radović na čelu sa direktorom Vasilijem Kusovcom.

Trodnevni skup okupio je oko 150 učesnika iz 13 zemalja Evrope.

Luka Kotor nagrađena je za za doprinos razvoju preduzetništva, u konkurenciji 334 kandidata iz devet država jugoistočne Evrope koji su se nadmetali za nagrade u pet kategorija.

Luka Kotor AD u kojoj je Opština Kotor većinski vlasnik kapitala, jedino je preostalo veće državno preduzeće u tom gradu koje uspješno posluje i stvara milionske prihode za lokalnu zajednicu, radeći isključivo na međunarodnom tržištu. Ova kompanija trenutno zapošljava 50-tak radnika.

Ostavite komentar

 

Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu i "Boka News" se ne može smatrati odgovornim za napisano.
Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.