Predstavite Budvu Vajber stikerima

Photo: Boka News
Photo: Boka News

Turistička organizacija Budve pozvala je sve zainteresovane umjetnike, ilustratore, grafičke dizajnere, arhitekte, fotografe, crtače stripova, karikaturiste i ostale kreativne umove sa teritorije Crne Gore da putem jedinstvenog dizajnerskog rješenja predstave ličnost tog grada u formi Vajber stikera.

“Vaš dizajn za stikere može se sastojati od skice, vektorskog formata ili slike nastale na osnovu fotografije (uz obavezno obezbjeđena prava za korišćenje fotografije od strane autora). On takođe može biti sačinjen od likova, slike ili samo riječi, uz napomenu da su ekspresivni, emotivni i zabavni stikeri upravo oni koji se najčešće koriste”, poručuju iz TO.

Dizajnersko rješenje, kako su dodali, trebalo bi da bude inspirisano Budvom, turizmom, manifestacijama koje se organizuju od strane TOB-a, kulturno-istorijskim nasljeđem, morem i suncem, ali i lokalnim kulinarskim specijalitetima, lokalnim izrazima ili rečenicama ( Đe si? Što činiš? Đe se kupaš? Adio!).

“Jedan stiker se mora odnositi na slogan Budve kao destinacije Full.Feel.Budva;Vaš dizajn stikera mora biti komunikativan i jednostavan za korišćenje u razmjenjivanju poruka Potrebno je kreirati 12 stikera, u punoj boji. Dizajn treba poslati u JPG/PNG formatu, uz kraći prateći tekstualni opis, a dizajn mora biti u potpunosti originalan. Molimo vas da izbjegavate previše detalja u dizajnu, jer je potrebno da bude jasan i funkcionalan i na manjim ekranima mobilnih telefona”, naveli su iz TO.

Podijeli

Ostavite komentar

 

Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu i "Boka News" se ne može smatrati odgovornim za napisano.
Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.