Luka Kotor na samitu „300 NAJBOLJIH“

Photo: Boka News - Kotor - Riva
Photo: Boka News – Luka Kotor

Nagrada „Stvaratelji za stoljeća“, međunarodno priznanje za doprinos razvoju preduzetništva koju je dobila A.D „Luka Kotor“, biće uručena izvršnom direktoru Vasiliju Kusovcu na Regionalnom samitu poduzetnika Srednje i Jugoistočne Evrope „300 NAJBOLJIH“, koji će se održati od 4. do 6.marta u Dubrovniku.

Regionalni samit poduzetnika Srednje i Jugoistočne Europe „300 NAJBOLJIH“, okupit će zavidnu brojku od 200 učesnika iz 11 evropskih zemalja. Cilj organizatora je da cjelokupan Projekt i posebno laureate, dugoročno, kreativno i što kvalitetnije predstavi široj javnosti.

Broj i struktura učesnika te mnogi predviđeni sadržaji jasno ukazuju kako će Samit „300 NAJBOLJIH“ biti pravi festival poduzetništva.

Da podsjetimo, Luka Kotor nagrađena je u konkurenciji 334 kandidata iz devet država jugoistočne Evrope koji su se nadmetali za nagrade u pet kategorija. Najbolje je odredio nezavisni 12-člani međunarodni tim eksperata.

Ostavite komentar

 

Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu i "Boka News" se ne može smatrati odgovornim za napisano.
Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.