Turistička ponuda na Sajmu u Pragu

Sajam Prag
Sajam Prag

Na 24. Međunarodnom sajmu turizma “Holiday World 2016 ” u Pragu , jednom od najznačajnijih centralno-evropskih sajmova turizma, koji se održava od 18 do 21. februara, svoju ponudu Predstavila je Turistička organizacija opštine Budva zajedno sa LTO Ulcinj, Bar, Tivat i Kotor kao i Nacionalno turističkom organizacijom Crne Gore. Pored LTO, svoju ponudu su predstavili i predstavnici crnogorske privrede i to: HG “Budvanska Rivijera”, hotel “Korali” iz Bara, hotel “Albatros” iz Ulcinja, hotel “Akapulko” iz Sutomora i hoteli Dvori Balsica Dvori, Palata Venecija i hotel i turisticka agencija “Dulcinium” iz Ulcinja.

Drugog dana sajma, održana je i konferencija za novinare, a prisutnima se obratila predstavnica TO Budve, Aleksandra Petković, koja je predstavila aktuelnu ponudu predstojeće sezone na budvanskoj rivijeri i Danilo Đuranović, predstavnik NTO, predstavljajući ponudu Crne Gore.

Konferenciji su prisustvovali brojni češki mediji: Dynamictour press, Chech Travel Press, CYSNEWS.CZ, Kultur Slovakia, Česka TV, World Travel Media, Trend, Savez Českih Novinara, New Europe, B-Travel, Reflex magazin, Duo Travel.

Nakon press konferencije, upriličena je i degustacija crnogorskih specijaliteta i vina.

Turističku ponudu Crne Gore u svojim programima nude sledeći česki turoperatori i turističke agencije: Kovotour Plus, Cedok, Vitkovice Tours, Kompas Praha, MK Travel, MH travel, Relax Adriatic, Time Travel, Tip Travel, Viktorija Tours, 101 Zemek, itd.

Česka niskobudžetna avio-kompanija “Smart Wings” najavila je da će i ove sezone saobraćati sa Crnom Gorom, i to dva puta nedeljno.

Podijeli

Ostavite komentar

 

Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu i "Boka News" se ne može smatrati odgovornim za napisano.
Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.