Za vikend maskenbal, suđenje karnevalu, koncert Graša

HN - karneval
HN – karneval- foto Herceg fest

Treći maskenbal, koji je planiran u okviru 47. Praznika mimoze, održati će se u subotu u 21 sat u Institutu “Dr Simo Milošević”. Uz Gradsku muziku Herceg Novi, klapu Stari kapetan  i mažoretke, okupljene  će na balu pod maskama zabavljati Petar Grašo.

U muzičkom programu koji je izvođač priredio za ovogodišnji praznik, građani mogu uživati i tokom drugog dana vikenda, u nedjelju 21.februara na Trgu Nikole Đurkovića, od 20,30 sati.

Velikom koncertu prethodiće tradicionalno suđenje karnevalu, koje će početi u 19 sati. I ove godine on će odgovarati za sve nedaće sa kojima su se Novljani suočili u protekloj godini. U presudi koja će biti izrečena  prije spaljivanja naći će se i riječ svih koji su ga, svojim glasom, tokom februara branili ili osuđivali.

HN - karneval
HN – karneval – foto Herceg fest

U programu će učestvovati i Gradska muzika Herceg Novi, grupa Exodus i klapa Stari kapetan.

HN - karneval
HN – karneval – foto Herceg fest

Noć ribe i vina

Noć ribe i vina, u okviru 47. Praznika mimoze, biće održana u petak, 19. februara, od 18 sati, u Parku Boka, kod starog Rudnika i na Trgu Nikole Đurkovića, a goste će zabavljati grupa „Exodus“, klapa Stari kapetan i „Castel Nuovo“ bend.

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

 

Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu i "Boka News" se ne može smatrati odgovornim za napisano.
Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.