Porto Montenegro na Family Office Forum-u u Dubaiju

Porto Montenegro - Foto Boka News
Porto Montenegro – Foto Boka News

Kompanija Adriatic Marinas predstavila je svoj projekat marine za superjahte i luksuznog nautičkog naselja Porto Montenegro na Family Office Forum-u u Dubaiju, koji je održan 16. i 17. februara. Forum je okupio preko 50 poslovnih učesnika, a organizator ovog događaja je agencija Prestel&Partner, prepoznata od strane mnogih svjetskih kompanija kao udruženje lidera u biznisu različitih luksuznih djelatnosti, a koji će tokom ove godine organizovati slične skupove u Visbadenu, Londonu i Cirihu.

Forum je osmišljen da kroz unaprijed organizovane sastanke, predstavnici kompanija diskutuju o tržišnim utakmicama iz različitih domena, poslovanju u međunarodnom kontekstu, investicionim prilikama i kako se nositi sa njima.

Ovaj forumski nastup je bio odlična komunikaciona platforma za još jedno predstavljanje kapaciteta marine i nautičke usluge u Porto Montenegru na Bliskom istoku, ali i novih rezidencijalno-stambenih kapaciteta nautičkog naselja. Ostvarili smo brojne poslovne kontakte koji nam omogućavaju umrežavanje sa različitim privrednim subjektima, ali i bližu analizu UAE tržišta, istakla je marketing menadžerka za rezidencije u nautičkom naselju Porto Montenegro, Milena Bojanić.

Sa Foruma
Sa Foruma

Ovo je samo jedan od poslovnih susreta sa predstavnicima UAE – već početkom marta, kompanija Adriatic Marinas predstaviće se na prestižnom nautičkom događaju Dubai International Boat Show-u, koji okuplja klijente visoke platežne moći iz Bahreina, Kuvajta, Katara, Saudijske Arabije i Ujedinjenih Arapskih Emirata. Ovaj podatak potvrđuje porast značaja Bliskog istoka u internacionalnoj industriji luksuza i lifestyle događaja, a samim tim predstavlja novo izazovno tržište za Porto Montenegro, rekao je Billy Canelas (Bili Kanjeljas), menadžer za razvoj biznisa u marini Porto Montenegro.

Podijeli

Ostavite komentar

 

Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu i "Boka News" se ne može smatrati odgovornim za napisano.
Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.