UO Morskog dobra: Pokrenuti postupak preispitivanja odgovornosti

H-Novi - Sveta Nedjelja
Sveta Nedjelja

Upravni odbor Javnog preduzeća za upravljanje morskim dobrom Crne Gore održao je danas sjednicu povodom aktuelnih dešavanja u vezi sa sprovođernjem tenderskih postupaka za ustupanje kupališta za opštine Budvu, Kotor i Tivat i Bar saglasno Planu objekata privremenog karaktera u zoni morskog dobra za 2016-2018.godinu. Upravni odbor je zadužio direktora Javnog preduzeća Mihailo Đurović da zbog nastale greške pokrene postupak preispitivanja odgovornosti.

Imajući u vidu da su objavljeni Javni pozivi, i pored određenih grešaka, u skladu sa Zakonom-Uredbom, Upravni odbor je dao preporuku da tenderske komisije za kupališta u opštinama Budva, Kotor, Tivat i Bar, nastave i okončaju započete postupke u skladu sa objavljenim Javnim pozivima.

Takođe, Upravni odbor je zadužio stručne službe da pripreme cjelovitu Informaciju o realizaciji i toku tenderskih postupaka koja će biti dostavljena resorno nadležnom Ministarstvu održivog razvoja i turizma kao i Vladi Crne Gore.

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

 

Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu i "Boka News" se ne može smatrati odgovornim za napisano.
Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.