Umrežavanje sa superjahting industrijom

Prestavnici Porto Montenegra na Internacionalnom marketinškom forumu u Londonu

Porto Montenegro
Porto Montenegro – foto Boka News

Predstavnici marketing tima Porto Montenegra učestvovali su na Internacionalnom marketinškom forumu u Londonu, koji je održan 9. februara, i koji je okupio preko stotinu renomiranih profesionalaca iz domena jahting idustrije- saopšteno je iz Porto Montenegra.

Učesnici masterclass-a su kroz interaktivne sjednice, dinamične panel diskusije marketinške prakse i umrežavanja, razmjenili iskustva u cilju unapređivanja marketinških strategija, primarno u superjahting proizvodu i uslugama. To podrazumijeva i niz drugih luksuznih sektora, uključujući i nekretnine, bankarstvo, avio-mreže, modu, putovanja, i slično, tj. sve što čini turistički proizvod jedne jahting destinacije, kakva i jeste marina za superjahte i luksuzno nautičko naselje Porto Montenegro.

„Na ovom forumskom nastupu, koji je bio odlična komunikaciona platforma za još jedno predstavljanje kapaciteta marine i nautičke usluge u Porto Montenegru, kruzing-okruženja Crne Gore, ali i Boke Kotorske kao omiljene čarter destinacije na Jadranu, ostvareni su i poslovni kontakti, koji nam omogućavaju umrežavanje sa različitim jahting subjektima, pogotovo kada nam slijede dva ključna nautička događaja nautičke sezone: Superyacht Rendezvous Montenegro i Myba Pop-Up Superyacht Show-u.“- istakao je PR menadžer Porto Montenegra Danilo Kalezić.

London Marketing forum
London Marketing forum

Ostavite komentar

 

Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu i "Boka News" se ne može smatrati odgovornim za napisano.
Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.