Turistička ponuda na sajmovima turizma u Istanbulu i Bratislavi

Predstavnici Turističke organizacije opštine Budva uspješno su predstavili ponudu budvanske rivijere na sajmovima turizma u Bratislavi “ITF Slovakia tour” i Istanbulu „EMITT 2016“, koji su se održali od 28. do 31. januara.

Na sajmu turizma u Bratislavi, najznačajnijim sajmom turizma u Slovačkoj, i jednom od najznačajnijih sajmova turizma u centralnoj Evropi, TO Budva predstavila je svoju ponudu zajedno sa Nacionalnom turističkom organizacijom i lokalnim turističkim organizacijama Bara, Tivta i Kotora i predstavnicima turističke privrede Crne Gore. Na sajmu „ITF Slovakia tour“ učestvovalo je 345 izlagača iz 21 zemlje svijeta.

Na sajmu turizma u Istanbulu na štandu Nacionalne turističke organizacije Crne Gore, pored TO Budve, svoju ponudu predstavile su i lokalne turističke organizacije Cetinja, Ulcinja, Kotora, Podgorice, zatim predstavnici turističke privrede Crne Gore: HG „Budvanska rivijera“, „Beppler & Jacobson“ i turistička agencija Grand. Na sajmu je učestvovalo je 4.500 kompanija.

Interesovanje za turističku ponudu Crne Gore na oba sajma bilo je veliko, kako od strane agenata tako i od strane individualnih posjetilaca. Najčešća pitanja odnosila su se na avionski prevoz prema Crnoj Gori, izlete, kao i na cijene u privatnom i hotelskom smještaju.

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

 

Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu i "Boka News" se ne može smatrati odgovornim za napisano.
Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.