Luštica Development sponzoriše borilačke vještine

Sve više će nam trebati

Aikido Tivat
Aikido Tivat

U okviru podrške zajednici i razvoju sporta kompanija Luštica Development potpisala je novi ugovor o sponzorstvu sa Aikido Akademijom Tivat, vrijedan 2000 eura. To je nastavak ranije započete saradnje u okviru koje je kompanija već podržavala ovu sportsku organizaciju koja je za proteklih nekoliko godina postigao zavidne rezultate.

“Partnerstvo lokalnom zajednicom je naše čvrsto opredjeljenje jer vjerujemo da je razvoj našeg okruženja jednako važan kao i razvoj našeg projekta. Posebno nam je zadovoljstvo kada smo u prilici da podržimo organizacije koje postižu zavidne rezultate i u realizaciji društvenih projekata koji su na opštu korist”, ocijenio je Daren Gibson /Darren Gibson/ izvršni direktor Luštica Development.

Aikido Akademija Tivat je trenutno najmasovnija sportska organizacija u opštinama Tivat i Kotor sa više od 150 aktivnih članova, od čega su 110 djeca i adoscelenti uzrasta od 5-15 godina. Pored razvoja sportskih aktivnosti Aikido Akademija je prepoznata po humanitarnom radu i projektima posvećenim djeci sa smetnjama u razvoju ili sa zdravstvenim problemima. U Akademiji treniraju i djeca sa invaliditetom.

“Produžetak naše saradnje je dokaz da smo u ranijem periodu opravdali sva očekivanja kompanije Luštica Development, koja nas je podržavala i u prethodnom periodu i dokazala da je partner lokalnoj zajednici”, saopštio je Saša Kovačević, predsjednik Aikido Akademije Tivat.

Tokom prošle godine ova sportska organizacija je realizovala nekoliko projekata namijenjenih osjetljivim društvenim kategorijama, poput humanitarnog kampa za pomoć u razvoju djeci oboljeloj od dijabetesa. U Trening centru Akademije im je omogućeno da se tokom čitave godine besplatno bave fizičkim aktivnostima.

Akademija je tradicionalno organizator besplatnog kursa samoodbrane za žene. U saradnji sa ljekarima domova zdravlja Tivat i Kotor kao i sa bolnicom u Kotoru, organizacija realizuje projekat borbe protiv gojaznosti kod djece.

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

 

Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu i "Boka News" se ne može smatrati odgovornim za napisano.
Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.